... všetko o BMW ...
runder napísal:môžme byť radi že to takto dopadlo :) a s tým snehom![]()
x5 prejde všetko predsa
maros.x5 napísal:No tak už mám za sebou zvolávaciu akciu BMW na výmenu skrutky vodiacej kladky. Táto výmena bola vykonaná bezodplatne. Jedná sa o vodiacu kladku klinového remeňa, tá skrutka je dlhá cca 20-25 cm, okrem vodiacej kladky drží aj alternátor zospodu. Nemusíte mať žiadnu obavu, nejedná sa o vodiacu kladku rozvodov, ako to bolo niekde mylne prezentované, je to úplne banálna vec, že vraj praskali, a potom spadol klinový remeň, a nešlo dobýjanie, vodné čerpadlo, klíma kompresor, tak mi to bolo tlmočené v servise. Prijímací technik mi ukazoval aj prípis od BMW, bol tam presný obrázok kde je tá skrutka, a presný popis, a jedná sa o E70 a E71.
No a teraz druhá stránka veci, každý kto si prečítal môj príbeh vie aké patálie som si prežil zo značkovými servismi, tak keď som mal ísť do servisu, dostával som osýpky, a žalúdočné nevoľnosti. Objednal som sa na desiatu do Košíc. Prišiel som cca 10 minút vopred, prijímací technik sa mi hneď venoval, vysvetlil čo sa bude robiť, že to bude trvať necelú hodinu a pol, prebral auto a zobral ho hneď na dielňu. Vrátil sa, ponúkol mi kávu, že či chcem niekde odviesť, ja že nie, že počkám tu. Po hodine a pätnástich minútach prišiel za mnou, že auto je hotové, auto mi doviezol umyté, sánka dole, to z takýmto prístupom som sa ešte v značkovom servise nestretol. Za takýto prístup naozaj palec hore. Ale úprimne som si vydýchol, že všetko dopadlo dobre.
voMacK napísal:a k tomu servisu - to som pekne nasraty teraz na TOB Trenc Turna. Tebe ponukli v KE odvoz, ked si mal ukon na hodinu a pol. Ja som tam prisiel s F10 na velky servis a pajdo mi obrazne povedane rovno pri dverach povedal reku "dobry den, pol dna budete mat v pici"![]()
ani kavu mi neponukli, lebo sa automaticky cakali, ze sa odtial odjebem prec..no a odvoz absolutne ani prd...
asi je na case, aby im tam jeden nemenovany klubak zasa poslal kontrolu
THX24 napísal:super Meros ,nech to tak ide do 999999km
ten plast okolo tlacidiel sa da kupit novy aj v alcantre ,alebo nieco podobne s inou povrchovou upravou :) nieje to ani drahe ja by som menil ,ale mas pravdu malo by to zodpovedat autu
chcem sa opytat na to sport ,je to k prevodovke ? mozno hlupa otazka ,dik
Peto24 napísal:dnes sme sa míňali pred Kapušanmi (modrá 118d) , ja som šiel do PO a ty smerom z PO , na 2 prúdovke![]()
máš to veľmi pekné