... všetko o BMW ...
jararak napísal:moj sused ma asi 200 holubov a vencil ich tak 2 krat denne v 2-3 vlnach. najlepsie to bolo v sobotu alebo nedelu, ked som vyumyval auto, isiel na obed, vratim sa a ... a kurwa, niekedy som si ich podaval wapkou, potom som pocuval tie jeho pribite telefonaty jak vysvetloval kamosovi, ze v ruzomberku musi prsat lebo mu prisli holuby mokre.
maros.x5 napísal:no 100 tisíc je už dosť, zatiaľ auto šľape bez najmenších problémov, iba tankujem, a chodím na pravidelné prehliadky, ďalšia ma čaká až 10/2013 na 120 tisíc, ale ešte predtým 10/2012 vymením po roku olej. Tak uvidím, ako to bude ďalej, dúfam že bez vážnejších problémov, akurát asi túto sezónu dojazdím predné gumy, a na jar budú musieť ísť nové. Zatiaľ maximálna spokojnosť s autom, jazdí neskutočne.
Brevis, tak nech nám to šľape aj naďalej bez problémov
po_e87 napísal:Maros parada... nechystas sa niekedy do KE.. aby sme ucumeli auto a tu tvoju hudbu?
SmartBastard napísal:Dik za info, zjavne je to u kazdeho ine, kamarat mal na X5 menene mechy uz asi 3 krat, ale on na tom jazdi ako kokot takze to moze mat aj s tym nieco spolocne.
S tym olejom si urcite spravil dobre, BMW je prilis optimisticke pri intervaloch, zaujimave je, ze to zmenili prave vtedy ako prevzali na seba zadarmo servis na 5 rokov
Uz pomaly pozeram nejake tie X5 a v septembri to planujem kupit, pojdem asi zase do Premium Selection, iked je to trocha drahsie, ale nemam cas a nervy na to - kupit nejaku blbost s ktorou budu problemy. S tymi 21" to su urcite supy, ja to budem pouzivat hlavne cez zimu, takze nejake velke upravy nechystam ..
Este raz dik a nech ti to jazdi tak ako doteraz!