Štvrtok, 29. Decembra 2016, 00:58
nech ozivim trosku pribeh
tento rok jazdim docela vela BMW F10 520d Mpaket v docela nadstandardnej vybave
na aute menene:
2x silentblok motora, 2x olej v prevodovke (100 a 175tkm), tycky+capy riadenia
plusy:
najkomfortnejsie auto co som zazil s adaptivnym podvozkom je to porovnatelne s F01 ktoru som povodne na tieto ucely chcel
dobra spotreba kludna jazda 5 a menej, bomby 7, priemer 6-6,5
kvalita spracovanie -> oproti F30 kvalitnejsie plasty, lepsie drevo, lepsie sedacky, lepsia klima, lepsie tlacidla
riadenie -> napriek tomu ze je to servotronic plny elektricky tak je tu celkom fajn spatna vazba a riadenie je docela tuhe hlavne oproti F30
mpaket -> dizajn exterieru, kvalitne a pohodlne sedadla, volant s dobrou hrubkou a uchopom
vybava -> prvky ako sofclose, el. kufor, dobre sedacky, volant, velka navi, adaptivny bixenon atd
jazdny prejav -> dobra stabilita vo velkych rychlostiach, dobre odhlucnenie od podvozku skratka vynikajuci korab na dialnice!!!
napriek velkosti a vahe auta sportove vlastnosti, ktore su sice neporovnatelne horsie ako F30 ale aj tak dobre riadenie, vynikajuci podvozok, pohon zadnych kolies, vynikajuca prevodovka aj motor
motor- 184koni je docela dostacujuci vykon (kedysi 530d e39) auto nema problem ani predbiehat ani vysoke rychlosti na dialnici, samozrejme vykonu neni nikdy malo ale trojlitre jazdia s uplne inou spotrebou na dialnice presuny ktore jazdim na sluzobne cesty je to skratka ideal
celkovy dojem: s autom som nadmieru spokojny co sa tyka komfortu, hlavne komfortu, a aj dizajnu a jazdnych vlastnosti auto splna a dokonca predbieha vsetky moje ocakavania od 5er a plni presne to naco bolo zvolene a to dlhe presuny na sluzobky
-
Prílohy
-

-

KÓDOVANIE F a G modelov v BA
Diagnostika a reset servisnych intervalov BMW Motorrad 2017+
U11 plugin
G02 BMW X4
EXG31 BMW 5 tourig
EXBMW S1000r dynamic+sport paket
EXF48 BMW X1 xdrive
EXF15 BMW X5 xdrive