... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 11
obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
Suit
Autor témy
Auto: BMW E61 535d
Kraj: Banskobystrický

Re: [E34 525Tds Touring] Starý Herold - Reparing

Streda, 3. Júla 2013, 21:48

Tak v priebehu vikendu a tyzdna sa pokracovalo po dlhsej pauze znova vo vyvaracke a zapocalo sa aj so skladanim. Vela som nenafotil, lebo som na to nejak pozabudol, no dufam, ze zajtra daco dozeniem a konecne bude auto jazdit s komplet interierom :D nie bez vsetkeho s jednou sedackou....

Prebehla aj kontrola priestoru pod baterkou a je v poriadku, co som rad.... dnes sa povyvarala vacisia hrdza a zajtraa sa dobrusia vsetky dvere, pravdepodobne aj kapota, zalozi sa novy blatnik a hor sa na cesty..

http://postimg.org/gallery/1revkyzk/

Inak pre vsetkych co maju stresne okno, odporucam skontrolovat prahy v predu, pretoze odvod vody je vyvedeny rovno do prahu hadicami. Da sa k nim dostat, ked vyberiete predne basove repro, a tu tlmiacu plochu za nimi.... my sme vymysleli novu cestu a to, ze sme navrtali dieru smerom dopredu (tj za predne koleso) cize to bude tiect priamo von, a nie do prahu ako to je povodne.

Suit
Autor témy

Sobota, 6. Júla 2013, 15:27

V stvrtok sa auto doskladalo :) Konecne. A jazdi sa dalej. Este v priebehu mesiaca prebehnu posledne upravy ako dobrusenie hrdzavych dveri, nastrek opravenych dielov, opatovne zalozenie m-prahov. Bohuzial kufrove dvere musim zohnat druhe, kedze do nich pravdepodobne tieklo a z vnutra su zhnite na takych miestach, kde je velky problem sa dostat :(

Vetrak na klimu je podla vsetkeho zadrety, neda sa s nim ani pohnut, a pred nim je nieco rozpadnute.. vyzera to ako daky vykonovy rezistor, no neviem presne.

Dake foto:
http://postimg.org/gallery/bmxtg3j4/

V piatok ma auto nenaramne potesilo, lebo mu prasklo 2 mesacne nove celne sklo. :evil: Takze mozem zhanat znova dalsie a dat lepit.

darklord
Auto: stara haraburda
Kraj: Bratislavský

Sobota, 6. Júla 2013, 15:29

Za to sklo asi nemoze ani tak auto ako chyba montaze. Pokial to teda bolo nove sklo.
"Řídit diesel je něco jako bejt teplej, v dnešní době nic neobvyklého, ale pořád špatně."

Suit
Autor témy

Sobota, 6. Júla 2013, 15:50

No dal mi ho predchadzajuci majitel spolu s autom, lebo povodne sklo bolo derave od skaliek. Takze neviem ci bolo uplne nove.... ale dufam, ze to bolo len tym, ze bolo poskodene. Musim pozhanat nove sklo a dat nalepit.

Suit
Autor témy

Sobota, 6. Júla 2013, 21:24

Tu je foto tej praskliny, podarilo sa mi to cvaknut.

Obrázok

lukinoo7
Auto: e46 328i

Nedeľa, 7. Júla 2013, 09:27

ja som ho mal presne takto isto prasknuté najprv to bolo len po nálepky a po zime som to mal skoro v polke :D

4dams
Auto: e34 TDS/A & e34 538i
Kraj: Zahraničie

Nedeľa, 7. Júla 2013, 15:58

Klobúk dole, že si sa do takejto opravy pustil, ja by som to rozpredal na ND... Mal som podobne hrdzavú e34, aj som sa ju pokúšal dať dokopy, ale už nikdy viac. Ak si mal predné koberce mokré, tak máš pravdepodobne upchaté odvodňovacie kanále, ktoré sú na ľavej strane pod poistkovou skriňou a na pravej strane pod krabicou s riadiacimi jednotkami. Držím palce pri ďalších opravách :thumbup:

Suit
Autor témy

Nedeľa, 7. Júla 2013, 17:06

No koberce predne boli mokre koli tomu, ze mi tieklo cez stresne okno. Hlavne tieklo vzadu a to asi takym stylom, ze otvoreny vodovodny kohutik. Cize to nasiaklo na komplet. Koberce sa susili asi tyzden. Dalej tieklo cez prahy dnu, ktore prehnili od toho,ze je do nich v predu vyvedeny odtok od stresneho okna. Hadice koncia rovno v prahoch. Do buducna mam plan auto nakomplet rozobrat a najradsej by som dal celu kasnu opieskovat a vyvarit. Ale to je este daleko.

starynovy
Kraj: Zahraničie

Pondelok, 8. Júla 2013, 16:32

hlavu hore, sklo nieje az take drahe ako sa zda, 65-80€, jedno som uz nedobrovolne menil, a je to v pohode, takze aj na tom by si mohol usetrit ak si trufas.

Suit
Autor témy

Pondelok, 8. Júla 2013, 16:36

No len ma serie to, ze toto prasklo po 2 mesiacoch. Musim len dufat, ze to bolo vadne sklo a nieje daco s kasnou, aby mi neprasklo aj dalsie.

masko
Auto: E34, CLK
Kraj: Žilinský

Pondelok, 8. Júla 2013, 22:50

starynovy napísal:
hlavu hore, sklo nieje az take drahe ako sa zda, 65-80€, jedno som uz nedobrovolne menil, a je to v pohode, takze aj na tom by si mohol usetrit ak si trufas.

Ja ti dám že to je v pohode, som mal to sklo ešte mesiac všade :D
Kúp si strunu/nôž na vyrezanie ak to budeš robiť sám. Vtedy sa to dá spraviť v pohode... Ináč držím palce s autom, vyzerá to na hodne práce, tak nech sa darí :) Daj fotky, keď budeš hotový.

lukinoo7
Auto: e46 328i

Utorok, 9. Júla 2013, 06:02

Z nozom mi to neslo vobec jedine z rezacim dratom aj to sme museli byt dvaja :D

Suit
Autor témy

Utorok, 9. Júla 2013, 09:13

No sklo sam riesit nebudem.... krehke veci v spojeni s mojimi rukami :D amen tma.

Dam si to prelepit k znamemu za 50€.

Co sa tyka zvysnej hrdze tak na dverach neviem neviem ci sa nam to podari uplne odstranit... tie vodicove su dost chytene, a co sa tyka kufrovych dveri, tie su na vymenu. Su prehrdzavene zdnu.... pravdepodobne asi tieklo/tecie.... to nemam odsledovane.. cez odklapacie okno. Je to tam prehrdzavene na komplet a aj tam kde su spinace a osvetlenie spz... Zatial sme to aspon spomalili ako sa dalo, obrusili co sa dalo, ale davam tomu rok/dva a je to zhnite naskrz. :(

Suit
Autor témy

Streda, 24. Júla 2013, 16:11

No tak dnes som na isty cas dojazdil. Bohuzial mi skocil rozvod (nastastie ked som tocil motorom rucne) takze kym to dam dokopy tak to potrva.

Suit
Autor témy

Re: [E34 525Tds Touring] Starý Herold - Vrakujeme

Nedeľa, 28. Júla 2013, 17:18

No dnes som rozobral vrch motora, hlava dole a na pocudovanie je v dobrom stave. Taktiez motor je na tom dobre, piesty takmer bez karbonu. Iba na par castiach.

Foto:
ObrázokObrázokObrázokObrázokObrázokObrázok
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 11

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 12 neregistrovaných