Utorok, 8. Októbra 2013, 15:46
No najprv ma zacal srat tecucim vstrekom riadiacim, spolu s tym som kupil aj zvysne trysku, ze ked uz tak uz. To bola prva investicia v cene cca. 300€ (kupoval som origo bosch trysky). Potom viac menej jazdil asi 12 tisic bez problemu, ked tu sa zacal uz velmo prejavovat rozvod, ktory nakoniec pri nastavovani predvstreku preskocil o 3 zuby. To bola celkom rana, ale cenovo som sa zmestil tesne nad 400€, s tym, ze som si to vymenil sam. Pomedzi to zatial pribudlo mechanicke cerpadlo, kedze moje elektronicke uz dosluhovalo (dalsich 100€) a to neratam tesnenia.
Tak material bol nakupeny, vsetko pripravene. Zobral som hlavu k znamemu na prebrusenie, zabrusil som si sedla ventilov, vsetko v klude a precizne som za 2 dni zlozil, nakoplo to hned, vsetko v poriadku. Tesil som sa z dobre vykonanej prace, najazdil asi 200km a rozhodol sa prekontrolovat veci naookolo. Chybalo kus vody, tak som dolial. Na druhy den som zase kontroloval vodu a chybalo. No a vtedy to uz zacinalo. Voda nie a nie sa udrzat tam kde ma, stale jej bolo malo. Stlacam hadice, tvrde ako skala, uplne spucene.
Daval som to za vinu zlemu zrovnaniu, tak hybaj ho znova hlava dole, nove tesnenie, sroby a znova prerovnat hlavu. Tentokrat som mal rovnanie zadarko, kedze to bola ako reklamacia. Teraz som si dal este vacsi pozor, kontroloval som hlavu pravitkom a mierkami, vsetko v poriadku, na 2 krat odmastene. Zlozil som, prvych 30km som kontrolova hadice pri kazdom zastaveni, boli krasne makke ako maju byt. (Jazdil som aj kludne, aj som mu povypekal) a boli ok.
No a dnes pridem po beznej jazde, otvorim pre istotku, a hadica uz bola tvrda. Cize mu stacilo cca 50km na to, aby odjebal dalsie tesnenie. O tom, ze by bola hlava prasknuta dost pochybujem, lebo by to tlakovalo od zaciatku, a nie po 50km.
Cize to bol asi ten moment, kedy to moj mozog uz nedokaze spracovat, a nevie sa zmierit s tym, ze som dal sumu pomaly ale isto prevysujucu 1000€ do motora, a stale nedokaze normalne fungovat.