Štvrtok, 3. Decembra 2015, 20:47
Tak a prikladám foto z dnešného nastavenia. Klasické xenóny super, ale akonáhle človek prepne na diaľkové tak bomba. Svieti to ako sprosté :) :) Čo sa týka krúžkov tak neviem aké sú ale tie najslilnejšie aké ponúka MM autotechnik. Čo sa týka denného svietenia tak pôvodne som mal nastavené diaľkové na 30% aby boli ako denné. Dnes som to dal vypnúť (Vďaka Maňo) aby to stále nešponovalo clonu. K svetlám som si dokúpil ak krabičku, ktorá rieši to, že denné svietenie je na plný jas iba krúžky a potom, keď zapneš svetlá tak sa krúžky o niečo stmavia. No túto vec budem inštalovať neskôr nakoľko kvalita vyhotovenia vnútra tej krabičky vôbec nespĺňa moje predstavy. Kabeláž je profi a tú si ponechám, ale vnútro sa vyhodí.
Čo sa týka preblikávania nepostrehol som, pretože momentálne mám krúžky stále zapnuté (keďže nemám denné svietenie tak musím mať aj krúžky a aj xenóny) a vzhľadom na to nevidím či blikajú, ale predpokladám, že na 99,9% budú blikať ak budem mať vypnuté svetlá a auto bude naštartované. Je to klasický jav LEDiek na BMW.
Keď som si dával cúvacie a kúpil taký box za 20€, napojil som sa na plus pól cúvacej žiarovky. To spôsobilo to, že cúvací senzor mi každú minútu blikol alebo tak nejako. Ono auto pustí krátky impulz a ním merá odpor, ak je tam žiarovka tak máte odpor a ten kratučký impulz nedokáže rozsvietiť žiarovku, ale ledku rozsvieti. A tak isto mi vždy zareagoval aj cúvací senzor. Vyriešil som to tak, že som na cúvaciu žiarovku napojil relé. impulz relé nedokázalo zopnúť a tak pravidelné pípanie prestalo, ale ak som zaradil spátečku tak sa zoplo relé a to priviedlo napájanie na cúvacie senzory. Problém bol odstránený.
Takže momentálne to mám bez denného svietenia, ale budem si robiť plošák ktorým to budem ovládať. kľudne sa potom podelím o viac info
-
Prílohy
-

-

pri bmw sa zacinaju auta / E39 520i ´98 + E39540i 01 + E53 4,8is 05´