... všetko o BMW ...
ViktorDDD napísal:ale mne sa poslednú dobu pri čítaní fóra zdá že "nič lepšie ako štelovák neexistuje a musí to mať každý a kto nemá ten je gay . . ."![]()
ViktorDDD napísal:tie lacné štelováky mi prídu ako alternatíva pre držgrošov čo idú repasovať podvozok, keďže celý set stojí menej ako napr. sada kvalitných sériových tlmičov, tam sa o kvalite asi nedá hovoriť![]()
![]()
a keď niekto chce len znížiť o pár cm ale nepotrebuje aby jeden deň ležalo auto na zemi, druhý deň s tým jazdil okruh a tretí deň s tým šiel do lesa na huby tak načo by mal kupovať štelovák za 1000+ €?
ale mne sa poslednú dobu pri čítaní fóra zdá že "nič lepšie ako štelovák neexistuje a musí to mať každý a kto nemá ten je gay . . ."
p.s. na rezanie zákrut treba obuť 255/35, ale zas to nebude mať na disku taký stretch tak to nebude také kúúl
Dogg88 napísal:Tak to som nevedel ze Jozo je taky chudak ktory sa takto prizemne zabava...
dedo1 napísal:Mohli by ste schladit hormon vsetci, nikto nikomu nic nenuti, chces seriu, mas seriu, chces stelovak mas stelovak, cele to tu vzniklo preto, lebo Jozo chcel dat stelovak a plazit sa po bruchu. Teraz z urcitych dovodov nedal stelovak, ale "iba" pruziny. A niekto to tu tazsie nesie, to je cele. Ja sa k tomuto staviam tak, ze je to moje auto, a je to moja vec co tam mam. Ak sa to niekomu paci, dobre, potesi, ak nie, tak zec pipik, a myslim, ze Jozo je na tom podobne. Ostavam s pozdravom svetu mier