dedo1 napísal:Alkyton je super, odporúčam
Nezohnal som v 4predajniach v mt alkyton tak som zobral hamerite medeny , vraj to je to iste ako alkyton zlozenim resp. hodne podobne, daval to aj Lil_ego a vraj to drzalo dobre....alebo som este nasiel antracitovy sprej na vejfuky na silikonovej baze vypalovaci tak neviem co tam zajtra nagebzim.....
Inak pani mam na garazi len aku vrtacku cca. 4000 otacok za minutu , mozno jebnuta otazka bude to stacit nikdy som nic necistil s tym drotenym kotucom alebo si ist domov po taku co ma viac....
Vazim si nazor kazdeho co sa tu vyjadril ale nic to nema spolocne s mojim autom tak som to vymazal.....aby som to dal na spravnu mieru posledny krat.....
Ako Fuxxo pisal bavili sme sa o tom hodne dlho a ja som nakoniec zobral te struny cize myslim ,ze jeho rozhorcenie bolo na mieste pozname sa moze mi vypicovat .....Cize ja som tu Catterpilar nie on....
A este sa mi vypalili ziarovky tak som tam kupil osram nightbreaker , neviem niekto tu pisal ,ze to vyzera ako Xenon tak nech zajde ku ocnemu lebo je to uplne rovnake jak obyc. Osram...
Po geometrii som uz mohol aj lepsie oskusat gumy a tie nokiany su fakt slusne pneu....co sa tyka jazdnych vlastnosti s tymi strunkami tak pokial je povrch bez vymolov, hrbov a pod je to fajn ale inak je to uskakane na horsiom terene rozumej Slovenska cesta ma podla mna lepsie jazdne vlastnosti seria....na novovyliatej ceste je to ok do zakrut si mozem dovolit viac ale chcelo by to aj tlmice so skratenou piestnicou, teda moje poznatky niesom ziadny pretekar len to tak vidim ja.....