... všetko o BMW ...
Fuxxo napísal:...
to vypada jak keby si mal to koleso len prilozene a auto na zdvihaku
...
Avenger napísal:Ako tak vam poviem chcel by som to tak jak to ma Fuxxo, Jeffri, Skoki ale nechce sa mi jebat veskere prachy do auta, kupovat kazdy rok sadu pneu a ine veci...nemozem si to dovolit , musim aj servisovat auto aj tankovat do neho atd...
michaltt napísal:Nemyslim si ze by si musel kupovat pneu kazdy rok. Vzadu sa da odklon korigovat, vpredu ho mat nemusis a tym ze budes suchat pri prepruzeni o blatniky....stale sa to da riesit tak ze das o 2mm tensiu podlozku a suchat nemusis. Pri taktomto znizeni ako maju chalani hra rolu kazdy milimeter.
michaltt napísal:
Nemyslim si ze by si musel kupovat pneu kazdy rok. Vzadu sa da odklon korigovat, vpredu ho mat nemusis a tym ze budes suchat pri prepruzeni o blatniky....stale sa to da riesit tak ze das o 2mm tensiu podlozku a suchat nemusis. Pri taktomto znizeni ako maju chalani hra rolu kazdy milimeter.
Avenger napísal:Ako jasne mozem to riesit jak ty ale ked uz to toho nasypem peniaze gumy, podlozky, stelovak tak nech to je poriadne jak maju oni a este mam aj napicu uzke disky na taketo veci by som tam musel dat asi 3,5cm podlozku a to co uz by bolo![]()
Vies keby sa pustim do toho tak to musi byt takto , inak by som uz bol nespokojny rovnako ako pri strunach , kokot ,ze et0 vzadu sirka disku ako ja len ja mam et37 zadok![]()
http://forum.e46fanatics.com/showthread.php?t=865379
Avenger napísal:Podla mna sucha ma to moc vonku ci??? Ma to aj dost vysoko cize urcite mu to pruzi a sa mi zda ,ze teraz to uz tak nema ma nove vlakno kde to ma viac dnu ale take nieco by som chcel ...
Btw neviem co tu riesime zajtra dojde kupec odide a ja si pojdem po e39