To Michalltt: diky ...jasne pojde to dolu urcite stelovakom bud jom alebo ta-technix ale teraz som cisty uplne....
To Dogg88 a dedo1: diky chalani .....dogg88 mame napicu fotaky preto je to lepsie nazivo.....
To TomTomZH :diky za ponuku ale teraz som cisty fakt a aj tak mi pride zbytocne davat prachy za struny ked aj tak chcem ist nasledne nizsie o dost....jedine ,ze by to bola ponuka ktera se neodmita
To Inscene: Diky ....neboj pojde to dolu casom....ako inak ak budem riesit OEM disky tak jedine s tebou...
parada chlape, pekne to vypalilo :-) a mpaket struny su ti na dve veci, takze nad tym ani neuvazuj.. stelovak tam musi byt a hotovo, takze treba odkladat a potom srobovat dole :-)
Klub tvoria ľudia, nie autá... ________________ W140 & S210 & E36 & E36 & E34 & GIII & C5 & 312 ________________ Mám prázdny život a žiadnych kamarátov, preto sedím celý deň na internete, stalkujem ľudí a vnucujem im svoje správne názory. Marián K., Trenčín
Tak dnes som dal naspat oranzady miesto dymovych smeroviek ( spominany downgrade) .....a este som zistil ,ze mi daky buzerant oskrel spolujadcove dvere