Máme za sebou rušný víkend. Odvozili sme ďalšiu svadbu, tento krát bratovu (prosím minútu ticha za jeho slobodu), takže to bolo pre mňa aj vrátane zábavy.7dma nesklamala, odviezla kopec batožiny aj pasažierov na vzdialené miesto konania tejto sladkokyslej udalosti. Po menšej očistnej kúre bola vhodná aj pre nevestu na cestu pred kostol.
Keďže som po troch dňoch strávených v prostredí so zvýšenou koncentráciou srdiečok a holubičiek začal močiť po sediačky, moja drahá rozhodla, že potrebujem doplniť testosterón. V týchto dňoch som sa zasa priblížil o jeden rok bližšie k smrti, tak sme spojili sme príjemné s užitočným. Čo by bolo vhodné ako darček k narodeninám a aj na posilnenie mužnosti? Jednoznačne jazda na Slovakia Ringu.
7ma by sa však na okruhu cítila asi ako analfabet pri lúštení krížovky, preto som si vypožičal na pol hodinku upravenú Hondu Civic. Pre tých čo to neskúsili musím povedať, že je to úplne iné, ako keď si na okruhu deriete vlastné auto. Od prvej minúty som šiel naplno a bolo mi jedno, že v každej zákrute pištia gumy, že ma zastavil obmedzovač alebo že na konci roviniek skáčem ako na práčke kvôli abs-ku. Trochu som sa ukľudnil až v závere, keď sa z ďalšej požičanej hondy predo mnou valil kúdol dymu a olej tiekol potokom ako víno na spomínanej svadbe. Okruhové bláznenie si odniesla podľa všetkého prevodovka. Kedže to bolo v samom závere, vôbec mi nevadilo, že som sa kvôli tomu zvyšok kola po okruhu plazil 60tkou. Darček super a ešte lepšia bola jazda domov- ako v bavlnke. Opäť som si uvedomil, čo znamená 7 .
Tá moja 7 sa na mňa nevykašlala ani keď som si za peniaze pol hodinku užíval namiesto nej s mladou, vyšportovanou aziatkou. Nerobila scény, dokonca ma vonku pekne počkala a postarala sa o moje ubolené telo po ceste domov...Ženy sa majú od áut čo učiť
tu je pár foto z víkendu: