To max-max: poistkovu skrinku zatial nemam odmontovanu (popravde ani neviem aky jazyk je tam pouzity), mozno tam nieco bude. Blatniky mam dole a odtial to vyzera fajn. Kruhy pod zadnymi sedadlami su chytene, tak isto aj ta priepaska po ktorej su vedene privodne trubky k zadnej klime. Jeden nosnik je poskrabany ale nevyzera ze hnije (niesom odbornik), bude to treba pozriet, vdaka za info. Zadne blatniky vyzeraju v poriadku. Soferov bol bud meneny (origo bmw), alebo aspon opravovany, hnije to na spojoch so zadnou prieckou a pod zadnym oknom (fotky su tu v pribehu). Plus prahy pred zadnymi kolesami treba vyvarit. Zadne "klobuky" vyzeraju fajn. Este je to chytene pri jednom drziaku zadneho naraznika a zabudol som na dvere (tiez fotka na druhej strane).
Co sa tyka toho japonska neviem kde je pravda, ale vsetky nalepky po aute su po japonsky plus stitok (vid obrazok). Tak isto pri zapnutych svetlach svietia aj predne smerovky (je to iba kablik, ale je tam). Zjavne mam ten isty motor co ty (155kW). Inac technicak to uz ma nemecky, na nase znacky som to zatial neprihlasil hlavne pre ficodan, dalej naco platit poistku ked je auto rozobrate, riesit stk atd. To, ze urcenie trhu je europa mi len vyhovuje, mozem ho dat do "europskej" podoby
Automat sa ma dobre, radi krasne hladko. Behal som na nom malo ale nekopal, testoval to aj chlapik ktory mi to doniesol a tiez sa vyjadroval pozitivne. Mame automat aj v e60 a ten uz bol opravovany, takze si viem predstavit ako to moze blbnut (teda dufam). Motor je suchy, na moj vkus ide pekne, trebalo by to s niecim porovnat.
Co sa tyka calunenia, tak farebnu kombinaciu som myslel ako na obrazku. Teraz ked to tak prezeram vyzera to na odtien antrazit, ty budes skor vediet. Calunili by sa len sedacky a vyplne dveri, plus ten poklop na zadnej chladnicke. Vsetko ostatne by mohlo ostat cierne (palubovka, koberec, ostatne plasty). Chlapci v autocalunnictve v ke by to mohli vediet, ci? Predne sedacky niesu original, jednak vo vybave mam napisane sportsitze (nie recaro) a sedacky co mam su rozdielne. Trosku som sondoval za origo latkou a v mojom aute je highline antrazit cloth. Ta nie je velmi bezna a nikde som ju nenasiel na predaj. Nasiel som komplet intros s el. sport sedackami ale predavajuci nereagoval na emaily. Cital som aj pravidla na ziskanie veteranskych znaciek a je dovolene pouzit aj iny druhy latky v interiery ked nie je mozne splasit povodny, ale musi byt dobovy.
Zadnu skrinku (klimu) som nasiel na predaj, celkovo 3ks komplet s ovladanim, ale ja som to chcel mat funkcne a tahat trubky popod auto, menit este aj predny vyparnik (neviem preco), rozdelovac v motorovom priestore, atd. sa mi nechcelo a nebolo by to origo z vyroby. Siber stve aj mna, ale co narobim...
Inac kludne sa zastav, rad si pozriem aj inu, pravdepodobne krajsiu sestku. Ked sa mam priznat, nazivo som videl prvykrat az tu moju a vobec ale vooooooobec som sa nesklamal. Plus popozeras co a ako, pripadne poradis co este mam pozriet. Kludne aj pm. Pripadne dobehnem ja do ke, ale tak moju "krasku" neohodnotis