... všetko o BMW ...
Fuxxo napísal:chrumkaveeeee![]()
![]()
brutalne su tie vyfuky.. a to su len koncovky? alebo to aj zmenilo zvuk nejak?
inak, s tymi dverami.. mne sa stalo raz ze som sedel dokonca v aute a dotycny ma videl, zaparkoval vedla asi na 25cm, a jebol mi dverami taku do auta ze som to zacitil![]()
![]()
ja toto v zivote nepochopim tiez..
Igmaus napísal:Tieto výfuky musím dať na F10 vyzerá to neskutočneTie pedále ideš nahadzovať sám?
Igmaus napísal:Tieto výfuky musím dať na F10 vyzerá to neskutočneTie pedále ideš nahadzovať sám?
Fuxxo napísal:chrumkaveeeee![]()
![]()
brutalne su tie vyfuky.. a to su len koncovky? alebo to aj zmenilo zvuk nejak?
inak, s tymi dverami.. mne sa stalo raz ze som sedel dokonca v aute a dotycny ma videl, zaparkoval vedla asi na 25cm, a jebol mi dverami taku do auta ze som to zacitil![]()
![]()
ja toto v zivote nepochopim tiez..
Igmaus napísal:
Mne sa tiez nieco podobne stalo na byvalom aute stojim na parkovsku pred nakupnym centrom prisla pica na audi a6 otvorila dvere jak na mastali a drb mi do auta stiahnem okienko pytam sa jej ci jej nejebe ked parkuje meter odo mna a aj tak mi drbne do auta priblblo sa usmiala a ze sak to bolo len do listy. Vysiel som von a v liste ryha jak hovado este k tomu bola ta lista lakovana. Strasne som na toto haklivy mozno ma budete mat za kkta ale som strasny nervak a v tej chvili ma nenapadlo nic lepsie ako vybrat z vacku kluc a obist jej s nim dvoje dvere nech si zapamata ako sa maju otvarat dvere. Odvtedy parkujem vzdy na konci parkoviska a aj tak sa vzdy najde nejaky umelec ktory zaparkuje vedla mna.
Igmaus napísal:v tej chvili ma nenapadlo nic lepsie ako vybrat z vacku kluc a obist jej s nim dvoje dvere nech si zapamata ako sa maju otvarat dvere. Odvtedy parkujem vzdy na konci parkoviska a aj tak sa vzdy najde nejaky umelec ktory zaparkuje vedla mna.
sysell napísal:Daj uz aj fotky interieru, v pondelok som videl v auparku tiez 6ku ale neviem ci to bola tvoja s bielo hnedou kozou a to bola ozaj nadhera.
///Martin napísal:
Neviem, či by som jej kľúčom išiel auto dojebať, ale minimálne by som si vypýtal údaje a buď na poistku, alebo do bavárie opraviť a poslal by som jej faktúru. Keď si vedela vytrtkať A6ku, tak vyfajčiť si jednu faktúru za lakovanie by nemal byť problém.
///Martin napísal:
Neviem, či by som jej kľúčom išiel auto dojebať, ale minimálne by som si vypýtal údaje a buď na poistku, alebo do bavárie opraviť a poslal by som jej faktúru. Keď si vedela vytrtkať A6ku, tak vyfajčiť si jednu faktúru za lakovanie by nemal byť problém.
Polpy napísal:prepáčte že trošku pomimo ale dali by sa dat tamtie koncovky aj na E60tku? do duplexu? ak niekto nahodou máte fotku pošlite mi diky :)