... všetko o BMW ...
tomas20 napísal:a to si tam nemal ten sport display? ja to mam od zakladuale musim povedat, ze som to vyuzil asi dvakrat
tomas20 napísal:nase je tusim 08/12
matisek napísal:Dával si to kódovať v autorizovanom servise (popr. daj kontakt) ? Lebo v TN sa to "nedá"
Ja som si to chcel dať urobiť už dávnejšie, ale nejak som na to zabudol...
///Martin napísal:
Robili mi to priamo v MD Bavária Žilina. Ono sa to v podstate nedá, ale majú nejakého frajera, ktorý robí pre BMW a lieta po celom svete, (ja som tiež čakal pokial sa vráti z Indonézie). Je to externý zamestnanec, ktorý vraj pre BMW rieši neriešiteľné problémy. Moj známy, garančný technik v Bavárii hovoril, že keď začali dávať do auta start/stop, vypínali to úplne bežne. Potom vraj Nemci napísali, že sa snažia vymyslieť systém na znižovanie emisií a oni ho ako na páse vypínaju, tak im to zatrhli. Tento človek vymyslel vlastný soft, ktorý obsahuje všetky tieto veci a cez internet to posiela priamo do BMW.
Aj po update softu, pokiaľ sa ti tieto zakúpené veci zmažú, nainštaluje ich zdarma.
ottap napísal:Zdravim mas velmi pekne autonemohol by si napisat nejake rozsiahlejsie porovnanie 6er vs 7er.
tomas20 napísal:a ta 6 je viac sexy![]()
inak nie je vzadu nizka, nebucha si clovek hlavu?
///Martin napísal:Chýba mi elektricky ovládaná zadná kapota. Pozeral som aj v BMW konfigurátore, koľko tá sranda stojí, že si ju ten Nemec nepriplatil, ale nič som tam nenašiel. (Žeby to do F06 nedávali???)
Igmaus napísal:Dnes si vedľa mňa parkoval v bavarii (biela trojka značka 555) na živo je to kus auta