... všetko o BMW ...
Igmaus napísal:Pani mohli by ste sem dat nejake info o tych ledkach popripade konkretneho predajcu na ebay mozno by som do toho isiel kedze to vychadza na stvrtinu ceny oproti Bavarii lebo pride mi z ytocne dat 120€ za to aby mi interier nesvietil na zlto ale na bielo
///Martin napísal:
Logicky to pripadá zbytočne aj mne, ale vieš si predstaviť, rozoberať stále inú časť interéru?? Mňa by asi jeblo. Ešte to zvážim, ale skôr asi kúpim tie orig. Nechcem si ani len predstaviť, koľko by stáli tie zadné individual piča lampičky keby sa mi pri tretej výmene polámali...
THX24 napísal:presne tak dobre rozmyslas a tiez som mohol rovno kupit origo ,ale sa mi zda ze este neboli na trhu a za tu cenu co som dokupoval ,som mohol mat origo ... takze tiez ich chcem kupit ,len s tym rozdielom ze som to 2x preplatil :) ,takze neurob tu cbybu a radsej si natankuj doplna![]()
BMW nadherne nemam slov :)
voMacK napísal:Tie veci do Head Upu chcem aj ja!!!![]()
ukazuje ti to aj nazov radia, ci mp3?
icecold napísal:6tku bych si jednou u sebe dokazal predstavit jako vysnene auto, jedno z mala novych bmw ktere se proste povedlo :) a ta tvoje je paradni :)muzu se te zeptat jaky mas povolani ze nakupujes bawa jak rohliky?:D