diky chalani.. som rad že si ho aj niekto všimol pri tolkých iných krásach čo tam boli.. :)...
BMW.rocky... popzerám že na dobru nivu ideš tak kludne nemam problem. :). pristav sa a pofotime. :)..
no a asi pred nejakymi 2 týždnami som čistil skla svetiel zvnutra.. samozrejme vyčistil lsom spokojny som.. ale medzi tým mim preplo v hlave že šak ked mam čočkove tak okolo to nastriekam čierným matným sprejom.. nastriekal som .. pokojný som bol že dobre to vyzera... nahodil som svetlo zanem ich.. a nič ani nesvietili .. teda svetielko nejake bolo vidno ale fakt slabo.

. po rozobrati som zistil že tam kde sa svetlo odraža mi šiel aj zo spreju čierny prach.. :) takže som bol na seba nasraty že vymyšlam a že robim kraviny.. :).. potom kamarat mi povedal že ma doma svetla z e46 čočkove.. že mam skusit prehodit parbolz aj z čočkou do tých mojich... neveril som že to pojde... ale šak skusit možem.. :).. tak som sa do toho pustil troška fušeriny a som velice spokojný... :).. takže z H1+H1 som spravil H7+H1 .. :).. a vyzera to takto.. :). btw .. to že je nakrivo smerovka viem. otrhol som uchyt jeden. :)..a smerovky pojdu aj tak do žltej doma mam dalšie biele. :)