... všetko o BMW ...
Dudecc napísal:Páni včera v noci som študoval niečo o oleji 5w-50 pre naše motory, keďže mi to nedá spávať, že viacerý to používajú a nemá to špecifikáciu BMW LL.
Nechcem tu rozbiehať v Mirovej téme flame o olejoch, pretože ako vieme je to flame na najmenej 3 strany, ale dočítal som sa na zahraničných fórach, že je až príliš viskózny pre naše motory a že sa neodporúča kvôli systému vanos.
Ďalej už mám pripravený mail aj do BMW mníchov a aj do Mobil 1 DE, uvidím čo mi odpíšu.
Ja totižto osobne som veľmi za tento olej, pretože to je pecka a keďže aj ja chcem ísť skúsiť ring a jazdím niekedy dosť nad limit, tak pre mňa by to bolo tiež fasa, ale nechápem prečo nemá špecifikáciu BMW a dosť ma to sere, preto to tam zatiaľ nechcem liať.
Ak máte niečo naštudované o tomto oleji alebo nejaké iné info ako ja, tak sa podeľte prosím vás. Rozmýšlal som aj vytvoriť samostatný topic.
slevin napísal:a vtedy vieš že rýchlosť máš slušnú, zajtra prezujem všetky, potom idem do prace , a ku koncu týždňa ich pripravím na pretek, Ps koľko fúkaš predok/zadok a o koľko sa ti zdvihne tlak ked ich zahreješ?dokonca je pocut ako placu pneumatiky :))
Mimo napísal:no je tu ešte veľa roboty a investícii , a do tohto auta skôr pôjdu peniaze do brzd a podvozku ako do tých dizajnových, tie sa budem snažiť len udržiavať a po trošku vylepšovaťtiež to máš parádne
Miro Kovačik napísal:a vtedy vieš že rýchlosť máš slušnú, zajtra prezujem všetky, potom idem do prace , a ku koncu týždňa ich pripravím na pretek, Ps koľko fúkaš predok/zadok a o koľko sa ti zdvihne tlak ked ich zahreješ?