... všetko o BMW ...
hellrider napísal:
pridam sa trosku k tomu OT, kde v Dvoriankach je servis na bimmery? lebo ked som doma tak som par km odtial, tak pre info aby som vedel kam ist ak by nieco. Dik.
btw,pre M5
Simpson napísal:podla fotiek súdim, že sú robené hore na Ťahanovciach nie?
nevedel som že tu máme takú parádu![]()
![]()
adamo napísal:ak to nejde tak to nejde, mozno pomozu podlozky ak vlastne koleso posunies vonku.. a budes mat troska viac priestoru no ak nie je tak tvarovane tak to jednoducho nijak nespravis
jararak napísal:ake et maju tvoje kolesa?
standardne et u e39 je 20 ak mas take a mensie, s brzdicom by problem nemal byt v pripade ze mas disky vecsie ako 16"
tomikelly napísal:Ak sa nemýlim tak je to chcek control. Teda je to kontrola svetelného modulu či sú žiarovky OK. Keď to robí kontrolu tak cez nich na kontrolu preženie 12V a zistí či je vlákno v žiarovke celé takto impulzom. Ak je všetko OK tak pohoda ak zistí nejakú chybu vypíše čo je zlé. Keďže wolfrámové vlákno má istý časový dobeh kým zhasne tak si to tak rýchlo nevšimneš. LED nemá žiadny dobeh svieti keď je tam napätie keď nie v momente zhasne teda aj ty to očami postrehneš. V tom by mal byť aj tvoj problém ak sa nemýlim.