... všetko o BMW ...
tomikelly napísal:Nemáš tam DSP?? Neviem ako u teba ale u mňa to hrá veľmi dobre. Nemenil by som to pokiaľ nechceš ísť na súťaže kto dá koľko dB. V kufri máš rádiomodul najskôr BM24 to je taká škatuľa hneď za svetlom dole a ide do nej anténa. Tá je napojená ak ho teda máš na zosík to je taká veľká škatuľa uložená zase najhlbšie v blatníku v zadu je čierna s chladičmi po bokoch. Už som si nie istý či je to aj tu riešené všetko vysokoúrovňovými vstupmi ako v e46 alebo tam ide len nezosilnený signál. Každopádne by si ho musel vymeniť za iný plus všetky repro ktoré sú vo dverách v takých plastových ozvučniciach. Ak máš spomínaný DSP tak ten má 12 repro
čo je celkom dosť v predu stredobas vo dverách, stredák pri prieduchu ventilácie a výškáč za zrkadlom. V zadných dverách stredový. Nad kufrom 2 stredobasy a pod nimi v tom sub boxe v kufri ďalšie dva basáky ako subwoofer.
BTW ja keď tomu riadne utnem tak mi ide okná vytlačiť najmä strešné
e30maniac napísal:zacalo to byt auto z dušou , stara klasika fest pecka take si kupim nedaju sa papierovo prepisat KW aby sa to dalo doniest v dojčlandu?a este nechcel som ta urazit s tym stara
Simpson napísal:nešiel si dnes okolo 18:20 cez národné námestie?![]()