Udrzba je fajn mozno aj tie engely ale to osvetlenie spz ked vidim na autach tak su to zvacsa auta - podprimernej kvality ktore sa snazi majitel za par korun nejak "ozvlastnit" a to sa mi k tvojmu autu nejak nehodi myslim. Je to detajl ale tak jemne nevkusny. Ale mnohym sa to urcite pacit bude takze kludne ser na moj tatuldovsky nazor:-)
ale zas musis uznat ze na shade 120 a na M5 je rozdiel v tom ako to vyzera to je ako s led angels eyes ludia si to je*u na fabie, golfy 2 a kadejake haraburdy a sa tomu akurat zasmejes a chytis sa za hlavu ... ale ked su tie led angels eyes na novej x5 alebo na e36 tak to uz vyzera super a sekne im to. palec hore tesim sa na foto :)
F11 520d LCI F20 116d Ex F11 520d EX Superb3V|E60|A8|ML|Superb1 V rodinnej garazi: E71 30d
Nemal som na teba este stastie ta vidiet v KE. Respect M5
E82 front M-Paket bumper,Rocker,M-Paket rear bumper glossy black,Wheels 207M,Eibach pro kit SLOVENSKY VYROBCA eurookien,interierovych a exterierovych dveri http://WWW.DREVOTECH.SK
aka nahoda, trepem sa po nasich krasnych cestach 350km z Trencina a hned po prichode mam usmev na tvari ked som ju zbadal z dialky :) velmi pekny kus, keby je cas tak by som sa aj pristavil okukat..