... všetko o BMW ...
SmartBastard napísal:Diery resp. drážky tam niesu na vetranie/chladenie, ale aby mohli plyny, ktoré sa pri brzdení uvoľnujú dostať von a nevytvárali tlak medzi platničkami a kotúčami.
MattyX napísal:kurva nechapu jak Ti ty DS 3000 muzou vydrzet tak dlouhoasi sem musel mit smulu ci nevim
Musím ale říct že dostačující jsou i 2500 , tam jde rozdil poznat az fakt jen na okruhu , kdy 3000 nezvadli ani hovno , ale 2500 lehce ... ale staci dat jedno kolo na chlazeni auto a jak na novo zase :) kua uz aby bylo jaro :)
SmartBastard napísal:Velmi jednoduche vysvetlenie, derie viac kotuc, preto mu tie platnicky vydržia dlhšie. Niekam ta energia musí ísť..
Ked budes pozerať nove tak mrkni na Performance Friction. Nie, že by AP racing kotuce boli zle, ale ked príde čas na výmenu tak urcite pôjdem do Performance Friction.
MattyX napísal:no to sem ještě zapomněl dodat že nejenom desky jsem sjel na sračky , ale i kotoučhrana na kotouči už byla tak velká že frezovala ryhu do okraje destičky
ale to je fuk , to je moje abstraction story , pro me je to že to nekomu vydrží celý rok
Fuxxo napísal:to su naschval take? najprv som myslel ze sa mi dojebalo nieco v compe![]()
to mi nejak nesmakuje, daj aj normalnu verziu :-)
blavak1 napísal:Oproti omv stalo BMW :)