R1100S ex E34 525tds calypsorot ex E39 540iA dunkelblau ex F31 330d estorilblau "A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."
Bajer ano tak jak chalani pisu, 3liter ma maly obal, 3,2 ma velky, toto je velky 210 Chcel som to dnes nahodit ale radsej pockam na olej a nalejem ho cez poloos rovno do svoru, nech sa premaze, lebo je zlozeny uplne nasucho...
M36R F11 525xd next car: radical sr3 skr 2:33.847onboard
Jasne, kludne dojdi, kazde euro pomoze Dnes som to ratal a ani to sem radsej nebudem pisat pretoze uz teraz je to cez rozpocet a to este nemam vyplatene, vrtanie/frezovanie bloku a hlavy, pneumatiky, vyfuk, zotrvak a cele ladenie
Ako, luto mi neni ani teraz lebo si to robim pre seba, ale ked uz tu vidim dvojnasobok planovanej investicie a stale neni konec, tak to zaskoci cloveka trochu :) aj doteraz to bolo celkom slusne vozenie no a po tychto upravach to bude uplne ine auto.
No maco dnes som tu tabulku aktualizoval a cisla o dost poskocili. Ale tak jak sa hovori tu na klube, kto nema na banany nech si opicu nekupuje. Ci nejak tak Pista no trochu hej, zastav sa potom s mkom ked budes na sk :)
Kdyby jsi chtěl, mám tu navíc jeden přední silentblok od Whiteline, do toho diferenciálu :) Bral jsem to do obyč E36, ale mají chybu v katalogu :) Novej origo BMW se prodává jen s tím celým držákem a vyjde na nějakých 200E Tak jen, kdyby jsi ho měl K.O.
http://www.piston.cz - HAWK PERFORMANCE, VOGTLAND, STRONGFLEX, DBA BRAKES, XYZ RACING a jiné značky