okolo 12 až 13 robím po BA, ale nejazdím v špičkách ani v uličkách
cesta domov, diaľnica 140, zvyšok 50-100, pár kickdownov atď. podľa palubáku 10,2, podľa tankovania to bolo okolo 10,5, cesta naspäť v nedeľu v snehu (väčšinou do 80, miestami sa dalo ísť aj 100, na D1 od trnavy to už išlo aj 110-120), podľa BC 9,2 vďaka menšej rýchlosti, po dotankovaní vyšlo cca na 9,5, jednu spotrebu nulujem pri každej dhlšej ceste, druhú som vynuloval hneď po kúpe a za tých 2500km sa to ustálilo okolo 11tich litrov, vzhľadom na výkon sú tie spotreby dosť smiešne
zas doma som vynuloval spotrebu a spravil také 10kilometrové "rally" kolečko tak na mňa svietilo 17,8
a keď je už reč o chlastaní paliva, dal som plnú tej vpower 100vky (neviem presné obchodné označenie) na shell, doma zas nič iné nemáme tak som dal 95ku na slovnafte (ale k tomu som nalial castrol TBE), a nepostrehol som žiaden rozdiel v chode motora, aký benál dávate vy? doteraz som bol na naftu tam spoznám kvalitu už aj podľa chuti
a otázka ohľadom oleja, do výmeny mám ešte pár tisícok km, keďže olej bol riadne menený u predošlého majiteľa, ale pomaly si nakúpim veci a na jar si spravím taký väčší servis, tak čo mi odporúčate?
teraz tam je castrol edge sport 0W-40 (pre info: ACEA A3/B3/B4, C2, C3 ; API SM/CF ; BMW Longlife 04), je tento olej dobrá voľba aj pri ďalšej výmene? jazdím kľudne, a väčšinou dlhé trasy, ale chcem motoru dopriať čo najviac
predné kotúče som pozeral tie budú do leta tiež na výmenu, zatiaľ sú OK ale brzdy u V8 rýchlo ubúdajú

, aké kotúče odporúčate? som počul že jedny sa krivia, druhé pískajú, tretie ako blato, . . . mám z toho guláš v hlave, odporúčania? nechcem vrtané, ani žiadne iné superšportové, rozmýšľam nad ATE-BREMBO-FERODO