tak trochu leštidla a čmuha z dvier zmizla, nie je v tej časti ani preliačená takže odľahlo mi
dnes som vymenil lambdu, tvári sa to že je všetko OK, na inpe vypisuje normálne hodnoty
keď som vliezol do jamy pod auto tak som začal skúmať spodok, skúmal som, skúmal som, a vyskúmal som že mi tam niečo akoby chýbalo, trocha rozmýšľania, lebo ráno mi to ešte veľmi nepálilo . . . bingo, nie sú tam katy
teda 2 veľké katy sú vybraté, a nahradené rúrou, aspoň že tak je to spravené ako má byť a nie nejakým kuchaním a prázdnymi hrncami, aj sa mi zdalo že ten zvuk nad 3000ot. je taký lepší ako by mal byť, že to tak v sérii určite nebude
dva menšie katy čo sú na zvodoch tam sú, teda je tam ich obal, či je v nich niečo to netuším
ale auto ide ako má, tak fajn, len na emisnej bude trochu sranda ale snáď to modrý papierik vyrieši . . .
zvyšok výfuku vyzerá byť sériový
na pravom spodnom ramene som našiel niečo čo vyzerá ako ministabilizátor, neviete niekto na čo to je?
inak auto je odspodu v celku suché, na prevodovke ani stopa po oleji, na bloku motora, teda na olejovej vani sem tam nejaká stopa po zaschnutom oleji ale nič hrozné, nikde ani kvapka
chýbajú mi spodné kryty z pod motora a prevodovky, rád by som to tam dorobil tak ak niekto to máte nazvyš a nechcete za to milión tak PM
tdsko sa má dobre, u "nového" majiteľa sa mu pekne darí