... všetko o BMW ...
pandt napísal:gratulujem k vyberu vela stastnych kilometrov bez nehody a verim ze V8 si zamilujes a s tym ze nic poriadne momentalne na predaj nie ohladom e38 mas pravu. Sice o jednej by som vedel koradova 750iLA ale to uz je ina kava.
ViktorDDD napísal:takže predstavujem vám moje nové auto
je to e39 540iA, vo farbe dunkelblau s béžovým koženým interiérom
r.v.02/2001, čiže facelift a motor M62B44TU alebo taktiež 448S2, čiže V8 4,4l Vanos
čo sa výbavy týka tak je dosť pestrá, ako to u autách s takouto motorizáciou býva, ale aspoň niečo vymenujem čo ma napadne: DSC, el. sedadlá s výhrevom a bedrovou opierkou, 16:9 displej s TV, navi professional, samostmievacie všetky zrkadlá, PDC vpredu a vzadu, servotronic, xenony, hifi professional, cd menič na 6cd, bezdrôtový telefón, . . .
auto má nabehané 203tis., pričom pred rokom a pol malo na tacho 197tis. (vtedy malo 10rokov tak by sa to aj dalo veriť), predošlý majiteľ to používal iba ako víkendovku, a dobre sa o auto staral
motor a prevodovka je vo veľmi dobrom stave, radí hladko, zvuk motora krásny, na voľnobeh ani nepočuť, vanosy tichučké, spotreba prekvapivo dobrá na tak veľký motor (diaľnica 120-140 a zopár obehnutí s kickdownom si vypýtalo okolo 9,5l/100, a v BA som sa s tým motal za cca 13l)
v dobrom stave je aj podvozok a brzdy, uvidíme dokedy vydrží
auto nemá Mpaket, nemá 18disky, žiadne lipko, nič, proste úplná séria, pôvodný stav, pôvodné 16disky z výroby, páči sa mi to takto, a zatiaľ ani žiaden paket ani nič neplánujem, ajtak to má skoro každé 530d
jediná úprava auta sú fólie na oknách, a čo ma trochu znepokojuje ale na druhej strane páči sú fólie na predných bočných sklách, sú oveľa svetlejšie ako zadné ale proste vidno že tam nejaké sú, sú to 3m fólie s certifikátom, keby z toho boli problémy tak pôjdu dole . . .
kolesá 16tky letné style82, zimné style33
s autom som zatiaľ najazdil asi 300km, som spokojný, vždy sa teším keď do toho sadám, naštartujem, motor zaduní a v zápätí stíchne a ani o ňom neviem, nad 2000ot. sa začína ozývať brumlanie-bublanie 8valca, a pri kickdowne sa to poriadne ozve a aj cez poriadne utlmený sériový výfuk je ten zvuk priamo orgazmický, každé zošľapnutie plynového pedálu mi vyčarí úsmev na tvári
automat si radí presne podľa požiadaviek, je to moje prvé auto s automatom a trochu som mal z toho strach že si nezvyknem ale zvykol som si za minútu, pri bežnej jazde cez mesto si drží otáčky medzi 1000 a 2000, proste čisto ako by som jazdil na mojom tdsku, akurát že tu je ten záťah neporovnateľný
je mi trochu smutno za mojou bordovou potvorou, ale budem ju pravidelne vídať a sem tam i s ňou dám nejaké to kolečko
fotky - nemám poriadny foťák, a auto nie je poriadne umyté, takže sem dám aspoň niečo od predošlého majiteľa