... všetko o BMW ...
SmartBastard napísal:Podla mna je uz neskoro na cierny carbon, uz to ma uplne kazdy. Cierne svetla sa mi tiez nepacia, pridu ako keby boli z 90 rokov alebo tak. Kamarat ma ciernu strechu + svetla na bielej X5 tam sa mi to po case zacalo celkom pacit ale tak to cele auto je trocha viac porovene - odklon kolies, predne struny nizsie etc takze to cele vyzera tak agresivne.
k0be napísal:
kolesa ma cierne styling 128? ak hej, tak som ho videl minule v karlovke, to auto vyzeralo luxusne
spawner napísal:chlapi , vcera vecer po praci som skusil jednu vec , sa tomu povie , reset softu a snimacov v automatickej prevodovke, plati to asi na kazdy model podla mna od cca 2001-2002 , auto sa sprava uplne inac, inac radi ide sviznejsie , je to pecka
Postup keby niekto chcel vyskusat a nevedel este o tom:
1.Kluc do prvej polohy, niektorim to bude fungovat len v druhej polohe
2.stlac plyn na doraz na 45s
3.nastartuj
:))))
spawner napísal:chlapi , vcera vecer po praci som skusil jednu vec , sa tomu povie , reset softu a snimacov v automatickej prevodovke, plati to asi na kazdy model podla mna od cca 2001-2002 , auto sa sprava uplne inac, inac radi ide sviznejsie , je to pecka
Postup keby niekto chcel vyskusat a nevedel este o tom:
1.Kluc do prvej polohy, niektorim to bude fungovat len v druhej polohe
2.stlac plyn na doraz na 45s
3.nastartuj
:))))
auto111 napísal:jasne funguje to tutovo, ale pre maximalizovanie efektu je lepsie parkovat max. 2 cm za autom pred vami
rebuss napísal:funguje to aj na manuale ?![]()
![]()
necham jednotku zajebem plny plyn nastarujem .... a JEEEEB :)
spawner napísal:jedna foto s baworom/tommym ked sme isli stahovat
cierny grill mam uz aj ja
spawner napísal:kde si nas videl? na kwp?D mozme dakedy dat dajakuy pumpu uz cez vikend ne
a dikes