... všetko o BMW ...

....karbonova karoseria sa robi na supersporty alebo pretekarske auta kvoli vahe...aky ma potom vyznam davat na tazky plech karoserie obycajnu nalepku ktora ma AKOZE vyzerat ze ,, pozor vsetci som drsny pretekar? ,, alebo ako to ma posobit? nechapem , pride mi to ako ked si niekto nalepuje tie strieborne listy okolo svetiel co maju na pumpe vintage napísal:...aky ma potom vyznam davat na tazky plech karoserie obycajnu nalepku ktora ma AKOZE vyzerat ze...
tomasbmw napísal:cierne ladvinky su maximalny tuzing..ze sa nad tym este niekto zamysla dat si to na auto, tomu nerozumiem..
asi dizajneri v nemecku su mantaci ze ich davaju chromove..ved sa na to auto s ciernymi ladvinkami staci pozriet je to uplny grc...dobre akurat tak pre nejakeho pseudoshadow line luzra
. Napriklad pri striebornych bimmeroch su cierne ladvinky velmi kontrastnou volbou. Plus nechcem kecat, ale mam silny pocit ze sa daju cierne ladvinky objednat u novsich modelov uz z vyroby ? opravte ma ak sa mylim. Na margo nasich oblubencov dizajnerovych tomasbmw napísal:cierne ladvinky su maximalny tuzing..ze sa nad tym este niekto zamysla dat si to na auto, tomu nerozumiem..
asi dizajneri v nemecku su mantaci ze ich davaju chromove..ved sa na to auto s ciernymi ladvinkami staci pozriet je to uplny grc...dobre akurat tak pre nejakeho pseudoshadow line luzra

tomasbmw napísal:cierne ladvinky su maximalny tuzing..ze sa nad tym este niekto zamysla dat si to na auto, tomu nerozumiem..
VT-535BH napísal:Spawner skús a rozhodnúť podľa Tomášovej 535 a jeho ľadviniek. Ak by som mal povedať svoj názor na karbónovú fóliu tak určite nie. Biely karbón už vôbec, ak ešte tak matná biela ale predstav si, že otvoríš dvere a kasňa je čierna. Fólia možno chráni lak ale investícia do fólie nemá zmysel...ochrániš lak akurát tak pre budúceho majiteľa. Ak chceš byť individuálny a si rozhodnutý pre fóliu tak skôr ako karbón by som skúsil nejakú matnú. Včera som videl Golf V v matnej vojenskej zelenej a spadla mi sánka.

Deadlock napísal:
Nejaký príklad zelenej matnej dosť šupa: http://www.motorworldhype.com/tag/widebody-e92-m3/