... všetko o BMW ...
vintage napísal:...aky ma potom vyznam davat na tazky plech karoserie obycajnu nalepku ktora ma AKOZE vyzerat ze...
tomasbmw napísal:cierne ladvinky su maximalny tuzing..ze sa nad tym este niekto zamysla dat si to na auto, tomu nerozumiem..
asi dizajneri v nemecku su mantaci ze ich davaju chromove..ved sa na to auto s ciernymi ladvinkami staci pozriet je to uplny grc...dobre akurat tak pre nejakeho pseudoshadow line luzra
tomasbmw napísal:cierne ladvinky su maximalny tuzing..ze sa nad tym este niekto zamysla dat si to na auto, tomu nerozumiem..
asi dizajneri v nemecku su mantaci ze ich davaju chromove..ved sa na to auto s ciernymi ladvinkami staci pozriet je to uplny grc...dobre akurat tak pre nejakeho pseudoshadow line luzra
VT-535BH napísal:Spawner skús a rozhodnúť podľa Tomášovej 535 a jeho ľadviniek. Ak by som mal povedať svoj názor na karbónovú fóliu tak určite nie. Biely karbón už vôbec, ak ešte tak matná biela ale predstav si, že otvoríš dvere a kasňa je čierna. Fólia možno chráni lak ale investícia do fólie nemá zmysel...ochrániš lak akurát tak pre budúceho majiteľa. Ak chceš byť individuálny a si rozhodnutý pre fóliu tak skôr ako karbón by som skúsil nejakú matnú. Včera som videl Golf V v matnej vojenskej zelenej a spadla mi sánka.
Deadlock napísal:
Nejaký príklad zelenej matnej dosť šupa: http://www.motorworldhype.com/tag/widebody-e92-m3/