... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

mmracing.sk

auto111
Kraj: Trnavský

Re: [E60 535d] ....Black Widow

Piatok, 8. Júla 2011, 19:37

zial nespravil som foto tej X3 co mala tu foliu (X3 bola v BA). Ale vo firmach co robia folie urcite bude mat vzorkovniky aj takej folie.

auto111

Piatok, 8. Júla 2011, 19:48

FOTO bielej karbonovej folie - minimalne velmi podobne to vyzeralo aj na tej X3.

Ale folia nalepena na aute (konkretne na tej X3 a pozeral som dost zblizka) vyzera o DOST lepsie nez na tejto foto

Užívateľov profilový obrázok
baworo535d
Auto: BMW F10 535D
Kraj: Košický

Piatok, 8. Júla 2011, 20:49

"andhell" a "dodipd" povedali to za mna... 8)
laicky povedane: bratn nerob k*k*tiny :lol: 8) 8)
F10 535d alpinweis Obrázok
EX: X6 4.0D E71 black M- interier
Yamaha R1 2007 black gold
EX:535D E60 M-Packet M19"172-black, M18"135-black

mareko258
Auto: BMW E61
Kraj: Banskobystrický

Piatok, 8. Júla 2011, 22:19

cierne auto mas daj max cierne ladvinky aj to matne aby to bolo kusok odlisne ale nedavaj nic viac do cierna podla mna :wink:
Obrázok
http://www.varialdetail.sk/

vintage
Auto: e39 535iA
Kraj: Bratislavský

Sobota, 9. Júla 2011, 07:32

karbonova folia na aute je totalna debilina ](*,) ....karbonova karoseria sa robi na supersporty alebo pretekarske auta kvoli vahe...aky ma potom vyznam davat na tazky plech karoserie obycajnu nalepku ktora ma AKOZE vyzerat ze ,, pozor vsetci som drsny pretekar? ,, alebo ako to ma posobit? nechapem , pride mi to ako ked si niekto nalepuje tie strieborne listy okolo svetiel co maju na pumpe :mrgreen:

Mas to super podla mna tak ako to je. Kolesa mas brutalne...ja by som nechal tak :thumbup: To auto uz samo o sebe vyzera jedinecne tak ako je... Moj skromny nazor :D

auto111

Sobota, 9. Júla 2011, 08:00

vintage napísal:
...aky ma potom vyznam davat na tazky plech karoserie obycajnu nalepku ktora ma AKOZE vyzerat ze...

Dost casto sa folie davaju aj kvoli tomu ze kvalitna folia ochrani lak napr. pred kamienkami v zime, zabrani vyblednutiu laku, mensim ale aj vacsim tukancom (na parkovisku) vid:

http://www.hudbadoauta.sk/infusions/pictureflow_gallery/pictureflow_gallery.php?album_id=8 (foto naraznika na ciernom BMW)

Nehovorim ze musi dat tu foliu ale dovolim si tvrdit ze biela karbonova je pomerne jedinecna a o jedinecnost v pripade lepsich aut (cize BMW :-) ) ide (uz len tie Spawnerove kolesa).

tomasbmw
Kraj: Žilinský

Sobota, 9. Júla 2011, 08:53

cierne ladvinky su maximalny tuzing..ze sa nad tym este niekto zamysla dat si to na auto, tomu nerozumiem..

asi dizajneri v nemecku su mantaci ze ich davaju chromove..ved sa na to auto s ciernymi ladvinkami staci pozriet je to uplny grc...dobre akurat tak pre nejakeho pseudoshadow line luzra

andhell
Auto: E46 330d Touring M
Kraj: Prešovský

Sobota, 9. Júla 2011, 09:21

tomasbmw napísal:
cierne ladvinky su maximalny tuzing..ze sa nad tym este niekto zamysla dat si to na auto, tomu nerozumiem..

asi dizajneri v nemecku su mantaci ze ich davaju chromove..ved sa na to auto s ciernymi ladvinkami staci pozriet je to uplny grc...dobre akurat tak pre nejakeho pseudoshadow line luzra

Pokial su na ciernom aute strieborne listy okolo okien .. tak strieborne ladvinky su na mieste. Ja mam shadow line na svojom ciernom touringu .. a v predu su cierny chrome ladvinky. Nemyslim si ze je to uplny grc, prave naopak. Keby boli povodne strieborne .. nekorespondovali by uz fakt s nicim na aute .. mozno tak s interierovymi kluckami dveri [-( . Napriklad pri striebornych bimmeroch su cierne ladvinky velmi kontrastnou volbou. Plus nechcem kecat, ale mam silny pocit ze sa daju cierne ladvinky objednat u novsich modelov uz z vyroby ? opravte ma ak sa mylim. Na margo nasich oblubencov dizajnerovych :D uz par krat dokazali ... ze z nich vie vysplechnut riaden grc. Bohuzial. Plus .. nemam doma 200 stranovu knihu s nazvom DESIGN MANUAL E46, kde by sa dizajnerska divizia rozplyvala o tom ako co zamyslala pri kryvkach mojej e46stky a ver ze keby si nieco podobne cital zarazilo by ta kolkymi smermi ich myslienky a napady smerovali, no do vyroby sa nemohli dostat z roznych dovodov. No nic .. poviem znova to cliche obmielane na tomto fore .. kolko ludi tolko chuti .. niekto si honi doma nadtym ze ma bmw ako z vyroby, niekto si ho ma tu potrebu prisposobit na svoj vlastny obraz ( cest tim co pritom hladia aj na povodny zamer vyssie spominanych dizajnerov ). Sorry spawner za OT
Obrázok
e46 323CiA
e36 318is coupe // AlpinWeiss II
EX e46 330d Touring

mareko258
Auto: BMW E61
Kraj: Banskobystrický

Sobota, 9. Júla 2011, 10:28

tomasbmw napísal:

:mrgreen: :mrgreen: nechcem tu zasierat spawnerovi pribeh ale vacsiu k....u si uz ani nevedel napisat...
95% ludi tu na klube su potom tuzeri podla tvojho pisania.. :lol: :lol:
Obrázok
http://www.varialdetail.sk/

SmartBastard
Auto: '08 M Coupe, '10 X6

Sobota, 9. Júla 2011, 19:51

Podla mna je uz neskoro na cierny carbon, uz to ma uplne kazdy. Cierne svetla sa mi tiez nepacia, pridu ako keby boli z 90 rokov alebo tak. Kamarat ma ciernu strechu + svetla na bielej X5 tam sa mi to po case zacalo celkom pacit ale tak to cele auto je trocha viac porovene - odklon kolies, predne struny nizsie etc takze to cele vyzera tak agresivne.

Druhy kamarat si dal cierne svetla na ciernej M3ke (starej E46) a tam sa mi to vobec nepacilo, takze by som do toho asi nesiel.

Co sa tyka cierneho grillu na ciernom auta tak tiez som si neni isty, ale ak chces auto cele "zaciernit" tak jasne (a cierny grill mi ako tuzing nepride a to nehovorim iba kvoli tomu ze ho mam aj ja :D)

Videl som ze tu niekto riesil biely carbon, tak tu je par foto z interieru s bielym karbonom, mne sa to osobne nepaci. Podla mna ta carbonova struktura uplne zanika na bielom.
Prílohy
DSCN0105.jpg
DSCN0097.jpg
DSCN0096.jpg
DSCN0090.jpg
BMW Z4 M Coupe: Wreaking serious havoc on the hierarchy of needs.
BMW X6: If there's a guideline for creating coupés, it's just been ignored.
Bastard's Video Collection
www.RoyalGarage.sk
www.facebook.com/RoyalGarageBratislava

SmartBastard

Sobota, 9. Júla 2011, 20:02

Este ma napadlo, na carate som bol v nedelu aj s kamaratom, ten prisiel (pardon ze to poviem :D) na Audi RS6 v carbonovej folii (ma to uz urobene strasne dlho). Vsetko akoze pohoda, vela ludi okolo toho auta vkuse bolo a vsetci to chytali etc, ale ked si pozrel iba o 3 auta dalej tam stal Golf tiez s carbon foliou.

Myslim ze to uz staci povedat :D

A co si tyka skutecneho carbonu, ten je lahsi ak jeto struktura nieje vidiet, takze v podstate carbonove folie vooobec nedavaju zmysel.
www.RoyalGarage.sk

VT-535BH
Auto: E60 535d
Kraj: Prešovský

Nedeľa, 10. Júla 2011, 08:07

tomasbmw napísal:

Pocuj dizajnér...máš pravdu, nerozumieš tomu a len doplním, že ani nikdy nebudeš. Neviem či človek s nazormi ako ty uznava "google" ale ak sa z toho nedogrcaš tak si nagoogli nejaké obrázky "bmw performance" alebo luzrov čo maju "pseudoshadowline e92 M3 GTS"... V bmw si vyžiadaj nejaký katalog doplnkových výbav a uvidíš, že aj na e60 "mantaci z nemecka" ponúkajú čierny grill.

Spawner skús a rozhodnúť podľa Tomášovej 535 a jeho ľadviniek. Ak by som mal povedať svoj názor na karbónovú fóliu tak určite nie. Biely karbón už vôbec, ak ešte tak matná biela ale predstav si, že otvoríš dvere a kasňa je čierna. Fólia možno chráni lak ale investícia do fólie nemá zmysel...ochrániš lak akurát tak pre budúceho majiteľa. Ak chceš byť individuálny a si rozhodnutý pre fóliu tak skôr ako karbón by som skúsil nejakú matnú. Včera som videl Golf V v matnej vojenskej zelenej a spadla mi sánka.
Tomáš

BMW E60 535d, ///M Sport Package, AC Schnitzer Roof Spoiler, 19" Styling 172 M, Hartge Springs, H&R spacers

Deadlock
Auto: F25 X3
Kraj: Žilinský

Nedeľa, 10. Júla 2011, 10:34

VT-535BH napísal:
Spawner skús a rozhodnúť podľa Tomášovej 535 a jeho ľadviniek. Ak by som mal povedať svoj názor na karbónovú fóliu tak určite nie. Biely karbón už vôbec, ak ešte tak matná biela ale predstav si, že otvoríš dvere a kasňa je čierna. Fólia možno chráni lak ale investícia do fólie nemá zmysel...ochrániš lak akurát tak pre budúceho majiteľa. Ak chceš byť individuálny a si rozhodnutý pre fóliu tak skôr ako karbón by som skúsil nejakú matnú. Včera som videl Golf V v matnej vojenskej zelenej a spadla mi sánka.

Nejaký príklad zelenej matnej dosť šupa: http://www.motorworldhype.com/tag/widebody-e92-m3/
Obrázok
F25 X3 20d 6q

SmartBastard

Nedeľa, 10. Júla 2011, 12:54

Deadlock napísal:

Nejaký príklad zelenej matnej dosť šupa: http://www.motorworldhype.com/tag/widebody-e92-m3/

Priklanam sa k tej matnej, to auto vyzera ako Spitfire!
www.RoyalGarage.sk

spawner
Autor témy
Auto: ziga
Kraj: Košický

Štvrtok, 14. Júla 2011, 12:38

chlapi , vcera vecer po praci som skusil jednu vec , sa tomu povie , reset softu a snimacov v automatickej prevodovke, plati to asi na kazdy model podla mna od cca 2001-2002 , auto sa sprava uplne inac, inac radi ide sviznejsie , je to pecka

Postup keby niekto chcel vyskusat a nevedel este o tom:
1.Kluc do prvej polohy, niektorim to bude fungovat len v druhej polohe
2.stlac plyn na doraz na 45s
3.nastartuj

:))))
Nissan GTR

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 8 neregistrovaných