... všetko o BMW ...
 ja by som nemenil ten motor ani keby mi niekto daval dva sestvalce zato:) ono ten motor ked je v poriadku tak na tu malinku spotrebu ide paradne... 136koni je tak akurat aj do mesta,aj na dialnicu.. proste je to take vyvazene.. ty mas verziu s klimou?
  ja by som nemenil ten motor ani keby mi niekto daval dva sestvalce zato:) ono ten motor ked je v poriadku tak na tu malinku spotrebu ide paradne... 136koni je tak akurat aj do mesta,aj na dialnicu.. proste je to take vyvazene.. ty mas verziu s klimou? M20 ma okolo7kilo tusim..neviem presne..mozno 9.. no hlavne je,ze auto ti pojde o sekundu lepsie z 0-100 a to sa pocita:) a hlavne bude zas menej zrat:)
  M20 ma okolo7kilo tusim..neviem presne..mozno 9.. no hlavne je,ze auto ti pojde o sekundu lepsie z 0-100 a to sa pocita:) a hlavne bude zas menej zrat:) no aspon nie som sam:) tak budem drzat palce a potom nahod do pribehu ako to dopadlo:)
  no aspon nie som sam:) tak budem drzat palce a potom nahod do pribehu ako to dopadlo:)

iste napísal:to sanie ti ale vykon neprida.. isko je urobene dobre tak ako je..
 tych 200€ by som skor vyuzil tak ako pise MattyX, proste nech mas istotu a pokoj..
 tych 200€ by som skor vyuzil tak ako pise MattyX, proste nech mas istotu a pokoj.. 
											 . ....mam v mojej e30 M50tku 2.5 a nemozem poveda nic zlehona ten motor, urcite lepsie sestvalec, ale to je vec nazoru.
  . ....mam v mojej e30 M50tku 2.5 a nemozem poveda nic zlehona ten motor, urcite lepsie sestvalec, ale to je vec nazoru. /. Motor ostáva séria a výfuk bude asi tiež obyčajný
 /. Motor ostáva séria a výfuk bude asi tiež obyčajný