... všetko o BMW ...
 . pokličky netreba heh. mne sa to páči takéto "preťekárske"
 . pokličky netreba heh. mne sa to páči takéto "preťekárske" 

musim ta pochvaalit..... peekne si si ho porobil... uz sa tesim ked to iSo uvidim na zivo a hadam sa aj odveziem na nom raz...
 musim ta pochvaalit..... peekne si si ho porobil... uz sa tesim ked to iSo uvidim na zivo a hadam sa aj odveziem na nom raz... 

FaMart napísal:to by nemal byť problém

slubox napísal:hlavne netreba prist neskoro vecer ze soffi

. Uz sa tesim na stretko!
 . Uz sa tesim na stretko! ale myslel som si ze je to 6valec
 ale myslel som si ze je to 6valec . pred stupajúcou pravotočivou zátačkou som pribrzdil, podradil na 4 a ideme dalej..lenže nešli sme. zátačka bola mokrá a moje zadné obutie začína byť vhodné na okruhové využitie. keď som zočil stromy cez bočné okno nebolo mi do spevu. v sekunde som brzdil nohami rukami točil spojkoval modlil sa neviem ešte čo všetko...po hodinách som zostal cca v prostriedku zaveseny s čumákom na cestu
 . pred stupajúcou pravotočivou zátačkou som pribrzdil, podradil na 4 a ideme dalej..lenže nešli sme. zátačka bola mokrá a moje zadné obutie začína byť vhodné na okruhové využitie. keď som zočil stromy cez bočné okno nebolo mi do spevu. v sekunde som brzdil nohami rukami točil spojkoval modlil sa neviem ešte čo všetko...po hodinách som zostal cca v prostriedku zaveseny s čumákom na cestu   . von mi pomohli ochotní páni stavbári ktorým sa chcem zároveň ešte raz poďakovať. rýchla obhliadka ukázala našťastie len nakosenú trávu. toľko nová skúsenosť
 . von mi pomohli ochotní páni stavbári ktorým sa chcem zároveň ešte raz poďakovať. rýchla obhliadka ukázala našťastie len nakosenú trávu. toľko nová skúsenosť  

](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif) 
   ach jaj , nastastie nic vazneho
  ach jaj , nastastie nic vazneho  
 . Takže minimálne tesnenie pod hlavou je k.o. Môžete mi s tým niekto pomôcť, kde sa mám obrátiť, čo všetko treba urobiť alebo za aký asi peňažný obnos?? Ak by mal niekto ochotu pomôcť nech sa mi ozve. Vopred VĎAKA!
 . Takže minimálne tesnenie pod hlavou je k.o. Môžete mi s tým niekto pomôcť, kde sa mám obrátiť, čo všetko treba urobiť alebo za aký asi peňažný obnos?? Ak by mal niekto ochotu pomôcť nech sa mi ozve. Vopred VĎAKA!