... všetko o BMW ...
 . Konečne som zohnal aj plastový kryt do kufra a jeho tesnenie. No a dnes som si vyzdvihol prečalúnený volant. čerstvé foto dodám neskôr
. Konečne som zohnal aj plastový kryt do kufra a jeho tesnenie. No a dnes som si vyzdvihol prečalúnený volant. čerstvé foto dodám neskôr 

pekne postupujes. Btw na tych poslednych fotkach mas vo photoshope upravovane nejak ladvinky?
  pekne postupujes. Btw na tych poslednych fotkach mas vo photoshope upravovane nejak ladvinky? hej upravil som ich. Chcel som skúsiť ako by vypadali tmavé. Zatiaľ sú stále chromo uvidíme aké budú nápady a ohlasy. Čo sa týka volantu pôvodne mal mať jedným kusom robené aj ramená ale je to takto a celkom sa mi to vidí a hlavne že sa super drží. Čo ale nechápem doteraz je, že som zohnal potrhaný M tech II "ten väčší" taký ako môj predošlý /ktorý je teraz na predaj/ a keď som ich meral tak je o centy menší aj napriek tomu že je veniec hrubší
 hej upravil som ich. Chcel som skúsiť ako by vypadali tmavé. Zatiaľ sú stále chromo uvidíme aké budú nápady a ohlasy. Čo sa týka volantu pôvodne mal mať jedným kusom robené aj ramená ale je to takto a celkom sa mi to vidí a hlavne že sa super drží. Čo ale nechápem doteraz je, že som zohnal potrhaný M tech II "ten väčší" taký ako môj predošlý /ktorý je teraz na predaj/ a keď som ich meral tak je o centy menší aj napriek tomu že je veniec hrubší  

.
 .