Štvrtok, 19. Mája 2011, 19:45
Našiel som si čas a zobral Dvatrojku do parády. Začalo to krídlom. Je to súčasť kitu ale voľáko mi tam vadilo v líniách, okrem toho kufor bol s ním ťažký až no. Tak som ho vykrútil. Ostali po ňom dierky a hrdzka tak som to vybrúsil a dal zvariť. Následne vytmelil. Na rad prišla aj ozdobná chróm dekorinka-kúlerinka na kufri. Keď som už bol tam, chcel som zistiť stav plechov pod značkou tak šli dolu. Tam to chvalabohu vypadalo fajn. V tejto výškovej línii som zbadal buchance a dosť silné s odretým lakom a preliačeninami na dverách takže njaké to rovnanie tmelíkom bolo na mieste. Pod kufrom sa nachádzali vybúleniny hrdze našťastie nič vážne a operácia nebola náročná a rany sa zoceľujú. Došlo aj na mierne narovnanie predného nárazníka, došteľovanie tesnenia a podbehu, či zalepenie tesniacej gumy za maskou alebo lepšie uchytenie znaku. Rebriny v maske som zbavil striebornej a taktiež experimentujem z čiernou na lištách. WD navštívilo zámky a pohyblivé časti. Čaká sa na dolakovanie častí aj zo spodkom predného nárazníka. V dohľadnej dobe sa bude montovať krytka na koleso :) váha vzduchu od VDO a predné ramienka ktoré už sú „doma“ . Potom už len strojové leštenie ktoré je nevyhnutné. Foto zajtra
HF motorsport