Dnes som kúpil tie žiarovky, majú 1.2W. V popolníkoch svietia podľa potenciometra takže tam spokojnosť. Nad spínačom svetiel už tiež svieti - tá sa beštia spúšťa až pri druhej polohe kľúča. Neviem či to tak má byť, nevadí mi to, no každopádne som sa tam čosi dnes nazohýbal. Problém je len sklon svetiel: Tam svietia dosť silno viď foto. Konečne už ide aj zapaľovač normálne. Nie žeby som fajčil, ale občas si niekto popýta oheň a nechcem ostať v hanbe. Taktiež som vyčistil aj samotné popolníky. Odteraz v nich budú už len cukríky . No a keď sa už s nim bavím tak som vybral aj tie plechové dielce pretože predné boli zahrdzavené či čo. A teraz rozmýšľam či ich streknem na čierno ako boli pôvodne, alebo ich vyleštím na zrkadlá. Pridávam aj fotky z rozobratého zámku. Vložka zámku bola tiež napadnutá tak som zreštauroval aj ju.
Krásne autíčko, fakt jedna z naj triciek čo som videl. Určite ju nepredávaj to je blbosť, peniaze z toho nebudú takto máš aspoň pekné autíčko, takéto iSko bolo mojím snom keď som zháňal auto tak bolo také tmavomodré zo švajčiarska, niekde v KE za 50 000 sk, no nestihol som ho, a potom sme šli do DE......
Okolnosti ma tak nejak dokopali, že som sa rozhodol skúsiť šálok trochu inej kávy. Síce tiež od popradskej ale zo smotanou a bez cukru. Jedná sa o menší tank s ľahkým pohybom v bežnom teréne.Týmto dávam do pozornosti, že tricka je na predaj. Dolaďujem ešte posledné veci . Ak má niekto záujem viem sa dohodnúť.
plechy ho úplne zabíjajú :)ale parádička. Inak ako to máš s ISom vlastne? keď by náhodou ideš swapovať niečo do neho tak mi brnkni, motor by som zobral ak by momentálne bolo za čo :) ale ak mi dáš vedieť dopredu tak by to bolo fajn (len keby náhodou)
e30 je cukor nádherná červena tomu strašne pristane opatruj si ju ...
Now BMW X5 E53 "03 , 3.0d R6 160kW Now Chevrolet camaro "98 3.8i V6 142kW Ex Jeep Grand cherokee WG "02 , 2.7crd R5 120kW Ex Audi A6 C5 "98 , 2.5TDI V6 110kW Ex Ford Cougar "98 , 2.5i V6 125kW Ex Opel Tigra "95 , R4 1.4i 66kW Ex Fiat Punto 2 sporting "01, R4 1.2i 59kW Ex BMW E39 525TDS "96 , R6 105kW Ex VolksWagen passat B5 "98 , R4 1.8i 92kW Ex BMW E34 , 524TD "88 , R6 85kW