... všetko o BMW ...
gomez89 napísal:Zaujimal by ma Vas nazor na moju dilemu. O co ide?![]()
Urcite casom budem davat pod predny M naraznik lizatko, ktore je samozrejme v ciernej farbe.
Zadne MS Design kridlo vcera na dobro opustilo zadny kufor, nahradi ho casom lipko... a teraz ta moja dilema.
Kedze lizatko pod naraznikom bude cierne, nebudem ho davat do farby,tak nechat v ciernej farbe aj to zadne lipko na kufor?
Ked si to predstavim, ze bocne listy su v ciernej, listy v naraznikoch su tiez v ciernej farbe, lizatko vpredu bude tiez cierne, celkom by to mohlo ladit, ked by to lipko na kufri ostalo v ciernej farbe, co Vy na to? Dalsia vec je, ze kola budu po zime tiez v ciernej
SurrendeR napísal:gomez, aj sa daco zmenilo po vymene silentov motora?
viktorko22 napísal:
Jožo podľa mňa to lízatko pod nárazník v čiernej si to pýta, ale či to je dôvod robiť kombináciu violet n black to neviem.. ja osobne by som dával vo farbe nie v čiernej to lipko na kufor.. ale prilož a uvidíš..
m4x napísal:v ciernej ti ta lipka bude kricat a napokon nezladi tak pekne tie tvary co by malo, urcite do farby, ale je na tebe ako sa rozhodnes...
Kraken napísal:Možno by to stačilo zalepiť páskou, prípadne zhora silikonovou tavnou pištolou, ono to nemusí držať nejako extra silne, podstatné je aby sa to otrasmi neuvoľňovalo, takto to budeš môcť ešte rozobrať, keď tam dáš sekundové tak to už bude fakt na trvalo. I keď možno ho nebudeš musieť už nikdy vyťahovať.
SurrendeR napísal:ten jezko je zly, treba ho vymenit..
zachvilku sa ti stane ze pojde vetrak nonstop naplno, pripadne nepojde vobec..