... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
gomez89
Autor témy
Auto: E39 530dA
Kraj: Prešovský

Re: [E36 323i] Technovioletmetalic M-packet

Nedeľa, 10. Novembra 2013, 14:28

Zaujimal by ma Vas nazor na moju dilemu. O co ide? :arrow:

Urcite casom budem davat pod predny M naraznik lizatko, ktore je samozrejme v ciernej farbe.
Zadne MS Design kridlo vcera na dobro opustilo zadny kufor, nahradi ho casom lipko... a teraz ta moja dilema.

Kedze lizatko pod naraznikom bude cierne, nebudem ho davat do farby,tak nechat v ciernej farbe aj to zadne lipko na kufor?

Ked si to predstavim, ze bocne listy su v ciernej, listy v naraznikoch su tiez v ciernej farbe, lizatko vpredu bude tiez cierne, celkom by to mohlo ladit, ked by to lipko na kufri ostalo v ciernej farbe, co Vy na to? Dalsia vec je, ze kola budu po zime tiez v ciernej :smile:
e36-m52b25-limo-M packet-technoviolet metallic
e39-fL-530d-limo-antrazitmetallic
rr-l322-3.0d-m57-javablackmetalic
e66-750Li-n62n-monacoblaumetallic

gomez89
Autor témy

Utorok, 12. Novembra 2013, 19:31

NIGHT MODE ON 8)
Prílohy
12112013137.jpg

Šubo
Auto: BMW Power
Kraj: Trenčiansky

Utorok, 12. Novembra 2013, 19:42

sak vyskusaj prilozit cierne a mozno nebudes musiet davat do laku :wink:
I Love My BMW E-36 318iS M44 coupe
Obrázok

SurrendeR
Auto: e36 328i Tour
Kraj: Bratislavský

Utorok, 12. Novembra 2013, 21:56

gomez, aj sa daco zmenilo po vymene silentov motora?

viktorko22
Auto: E46 - ohňoSTROJ

Streda, 13. Novembra 2013, 11:49

gomez89 napísal:
Zaujimal by ma Vas nazor na moju dilemu. O co ide? :arrow:

Urcite casom budem davat pod predny M naraznik lizatko, ktore je samozrejme v ciernej farbe.
Zadne MS Design kridlo vcera na dobro opustilo zadny kufor, nahradi ho casom lipko... a teraz ta moja dilema.

Kedze lizatko pod naraznikom bude cierne, nebudem ho davat do farby,tak nechat v ciernej farbe aj to zadne lipko na kufor?

Ked si to predstavim, ze bocne listy su v ciernej, listy v naraznikoch su tiez v ciernej farbe, lizatko vpredu bude tiez cierne, celkom by to mohlo ladit, ked by to lipko na kufri ostalo v ciernej farbe, co Vy na to? Dalsia vec je, ze kola budu po zime tiez v ciernej :smile:

Jožo podľa mňa to lízatko pod nárazník v čiernej si to pýta, ale či to je dôvod robiť kombináciu violet n black to neviem.. ja osobne by som dával vo farbe nie v čiernej to lipko na kufor.. ale prilož a uvidíš..

gomez89
Autor témy

Streda, 13. Novembra 2013, 12:10

SurrendeR napísal:
gomez, aj sa daco zmenilo po vymene silentov motora?

Este som sa casovo k tomu nedostal, ak mam byt uprimny :mrgreen: Ale... Kamosovi som menil silace motora na E39 M57 a urobilo to dost, ja viem, ze chrochtak nie je benzin, ma vacsie vibracie, ale tam to bolo citit uplne ten rozdiel.
Som viac nez presvedceny, ze ak tieto vyberem, rozsipu sa mi v ruke, min. jeden z dvoch stiftov na silentbloku bude urvaty.

A ak sa s fialkou sem-tam driftovalo, co podla mna urcite (ked som si kukol staru spojku [-o< ) tak budu na salat.

viktorko22 napísal:

Jožo podľa mňa to lízatko pod nárazník v čiernej si to pýta, ale či to je dôvod robiť kombináciu violet n black to neviem.. ja osobne by som dával vo farbe nie v čiernej to lipko na kufor.. ale prilož a uvidíš..

Viki, lenze ak to budem obj. da sa to obj. aj tak, ze bud Ti to dojde v ciernej, alebo Ti to poslu uz laknute na zaklade tvojej objednavky , ci to chces uz vo farbe napr. technoviolet metalic, alebo klasiku ciernu... Preto ta dilema.
Ale asi to obj. v ciernej, lebo tak ci tak budem davat striekat zadny kufor, kapotu, lemy zadne a ked tak, dostriekne sa aj to lipko.

Vela aut to ma vo farbe auta, ja viem, ale ak si to dokazes predstavit, ------> cierne listy na dverach, cierne kola, cierne ladvinky, cierne folie na oknach, cierne lizatko vpredu a zadne lipko na kufri, nemusi to vyzerat zle spolu s fialovou. No neviem :arrow:

Ale dik

m4x
Auto: E60 545i

Streda, 13. Novembra 2013, 12:18

v ciernej ti ta lipka bude kricat a napokon nezladi tak pekne tie tvary co by malo, urcite do farby, ale je na tebe ako sa rozhodnes...
!!! Obrázok ???

viktorko22
Auto: E46 - ohňoSTROJ

Streda, 13. Novembra 2013, 14:00

m4x napísal:
v ciernej ti ta lipka bude kricat a napokon nezladi tak pekne tie tvary co by malo, urcite do farby, ale je na tebe ako sa rozhodnes...

tak :thumbup:

gomez89
Autor témy

Piatok, 22. Novembra 2013, 21:56

Dlhsie som tu nic nepridaval, no dlhsie, jak dlhsie. Od tej doby sa vymenili akurat len stierace a konecne svietia uz vsetky 4 CCFL :mrgreen:
Dorobili sa aj tie dve ledky v stropnom osvetleni, cize to uz svieti na stred. tunel a prev. paku :smile:

Co ma ale serie je kurenie.
Zacina mi to robit cim dalej, tym viac sa to zhorsuje. Samo si pridava otacky ventilator kurenia, bude to jezkom? Prida, ubere, prida, ubere, raz viacej, raz menej :-k

Zajtra asi pravdepodobne zalepim na trvalo jeden z tych dvoch konektorov na plavaku- benz. cerpadle. Su tam vycvachtane tie zacvakovacky a konektor je len nasunuty. Po istych km a otrasoch sa to samo zosunie a cerpadlo prestane tlacit do rampy benzin.
Od kedy mam auto, spravilo mi to uz 3x. Zalepim to asi par kvapkami sekundovym lepidlom. Furt vyberat sedalo, demontovat ten kryci plech a nasunut konektor, je to na nervy a vacsinou to spravi svina jedna prave vtedy, ked sa najviac ponahlam, alebo prsi vonku #-o :mrgreen:

Kraken
Auto: E36 E30 E30

Sobota, 23. Novembra 2013, 08:43

Možno by to stačilo zalepiť páskou, prípadne zhora silikonovou tavnou pištolou, ono to nemusí držať nejako extra silne, podstatné je aby sa to otrasmi neuvoľňovalo, takto to budeš môcť ešte rozobrať, keď tam dáš sekundové tak to už bude fakt na trvalo. I keď možno ho nebudeš musieť už nikdy vyťahovať.

SurrendeR

Sobota, 23. Novembra 2013, 13:50

ten jezko je zly, treba ho vymenit..
zachvilku sa ti stane ze pojde vetrak nonstop naplno, pripadne nepojde vobec..

gomez89
Autor témy

Sobota, 23. Novembra 2013, 14:23

Kraken napísal:
Možno by to stačilo zalepiť páskou, prípadne zhora silikonovou tavnou pištolou, ono to nemusí držať nejako extra silne, podstatné je aby sa to otrasmi neuvoľňovalo, takto to budeš môcť ešte rozobrať, keď tam dáš sekundové tak to už bude fakt na trvalo. I keď možno ho nebudeš musieť už nikdy vyťahovať.

Miesta okolo konektoru som vycistil, vystriekal s cisticom brzd, poutieral vsetko do sucha a konektor na cerpadlo som zalepil :mrgreen: Serem na to, ak sa to nabuduce bude rozoberat z nejakeho dovodu, tak len preto, ze bud nebude ukazovat plavak, alebo odide cerpadlo. Tak tam dam vsetko nove ked tak.

SurrendeR napísal:
ten jezko je zly, treba ho vymenit..
zachvilku sa ti stane ze pojde vetrak nonstop naplno, pripadne nepojde vobec..

Asi sa budem musiet popozerat po druhej jednotke kurenia, bud tam dam novy, alebo pouzity.
btw. mam znameho elektrikara, ktoremu sa podarilo bez hocijakych problemov opravit jezka z X-trailu a funguje bez problemov uz pomaly druhy rok. Odisla na nom suc. za 5€, pricom novy a len origo, kedze nahrady nie su, stal ak sa dobre pamatam okolo 170€.

Cize jedna z moznosti je, skusit ho dat opravit :-({|=

SurrendeR

Sobota, 23. Novembra 2013, 14:48

mozes sa o to pokusit, .. ja som skoncil s tym, ze som sa nevedel dostat k elektronike cez tu zaliatu gebuzinu..
inak , takto by to nejako mohlo vyzerat.. su tam aj schemy

http://www.bimmerfest.com/forums/showth ... p?t=309399

gomez89
Autor témy

Sobota, 23. Novembra 2013, 16:29

Diky za schemu, ale... fuha, to som nevedel, ze z druhej strany to je takto zaliate a tym padom aj vsetky komponenty :-k

Asi to opravit nepojde, vsak?

Na Nissane sa to dalo pekne rozobrat, rozsrubovat a potom trebalo akurat odpajkovat 3 nozicky, aby si vytiahol vsetky tie gebuziny ( tie 3 nozicky boli napajkovane na telo jezka, cize na chladic)

SurrendeR

Sobota, 23. Novembra 2013, 19:29

sak hej, ak to vies rozobrat, tak sa da vsetko opravit .. obycajny spinaci tranzistor za par SK ..
ale hento zaliate este aj s mikrocipom... asi by som to fakt neriesil ..

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Fuxxo a 14 neregistrovaných