... všetko o BMW ...
jararak napísal:Ten dzindzig na tryske myslis prepadovy ventil? Kupoval som ich nove v bavarii
compact napísal:ahoj, čo sa ti nepáčilo na sviečkach? lebo ja mam občas tiež nejaké problémy odkedy som dal NGK, pôvodné boli BOSCH
jararak napísal:Ak dobre pametam bol tam bosh bmw, inac som ich nemenil az tolko km dozadu cize este mali nejaku zivotnost podla hesla raz za 60t
V x5 boli zase bmw ngk
Inac su tam povodne cievky a je mozne ze niektore uz niesu az tak dobre akoby mali byt - jedna z moznosti
Ako inac vyzera olej, stale tak ubuda? Alebonsa to uz spametalo po vymene separatora?
jararak napísal:Ak dobre pametam bol tam bosh bmw, inac som ich nemenil az tolko km dozadu cize este mali nejaku zivotnost podla hesla raz za 60t
V x5 boli zase bmw ngk
Inac su tam povodne cievky a je mozne ze niektore uz niesu az tak dobre akoby mali byt - jedna z moznosti
Ako inac vyzera olej, stale tak ubuda? Alebonsa to uz spametalo po vymene separatora?
jararak napísal:ee, bezna nie, ona akurat ukaze missfire ale to musi byt akoze nasracky cievka
ono vraj sa to da nejak osciloskopom, ale ja takymto nacinim nedisponujem a aj keby, netusim ako by som ho pouzil, popripade co by som meral
ta prva/druha sviecka mohla byt cierna od odlucovaca, ak to zle bluva olej do hadice, su zadrbane prave tie prve 2
btw cislo tej icoviny co ti prdla 61 66 1 389 040 - stoji do 5e a bola to asi najlepsia investicia co sprijemnila fungovanie auta
jararak napísal:tak ti potom ostava uz len pravy predny :)
btw predne sa "vraj" prehadzuju ovela lahsie
matyson napísal:Dva krát som ho chcel dať von a dva krát som ho odjebal:-(