... všetko o BMW ...
hellrider napísal:ja som ta minal uz ani neviem na ktorej ceste, len som mrkol ze fialove, KS XXX XX, vravim frajerke ze to asi bola jarova ex
hellrider napísal:neskoro som zbadal... este som sa uistoval v spataku :)

johnyfly1 napísal:kukam ze chces brzdy zimmermany,,,minule som ich pozeral na mojho compacta a clovece vobec nie su drahe
JOKO020 napísal:fuuu...moj tip je 1230e? cca bez roboty..pekne si to rozbehol, len aby ta tato chut do auta neprešla![]()

Maco napísal:Ok, a teraz vyber z ponuky cukrovinky cierny princ alebo aj to co bolo absolutne nevyhnutne bez coho by proste to auto nevedelo prejst ani 5m. Kedze si sahal aj do veci co nepytali.
](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif)
gomez89 napísal:
Maco, Maco... Co riesis teraz? Citim trosku podton v tvojom hlase![]()
Ak mam byt uprimny, zboznujem takychto ludi, ako si ty, bez urazky. Nadava tu niekdo na niekohoAlebo co si vlastne myslel tym, co si pisal
![]()
![]()
OBJASNI MI TO prosim ta.
Ake cukrovinky? Xenony?Nalepky? alebo tie ledky?
Ale ano, Ty vies, ty jazdis, vsak?
Maco napísal:sranda, ja sa ta spytam co bolo z toho nevyhnutne a coho sa netrebalo chytat kedze si hovoril ze si menil aj veci co si proste mal navyse a nepotrebovali vymenit ale uz si to vymenil, pouzijem jednu metaforu aby si vybral z toho zoznamu tie diely a uz som utociaci parchant a hovado s podtonom hlase. Parada
A ze kto je utocny a kto kam skace