... všetko o BMW ...
hellrider napísal:ja som ta minal uz ani neviem na ktorej ceste, len som mrkol ze fialove, KS XXX XX, vravim frajerke ze to asi bola jarova ex
hellrider napísal:neskoro som zbadal... este som sa uistoval v spataku :)
johnyfly1 napísal:kukam ze chces brzdy zimmermany,,,minule som ich pozeral na mojho compacta a clovece vobec nie su drahe
JOKO020 napísal:fuuu...moj tip je 1230e? cca bez roboty..pekne si to rozbehol, len aby ta tato chut do auta neprešla![]()
Maco napísal:Ok, a teraz vyber z ponuky cukrovinky cierny princ alebo aj to co bolo absolutne nevyhnutne bez coho by proste to auto nevedelo prejst ani 5m. Kedze si sahal aj do veci co nepytali.
gomez89 napísal:
Maco, Maco... Co riesis teraz? Citim trosku podton v tvojom hlase![]()
Ak mam byt uprimny, zboznujem takychto ludi, ako si ty, bez urazky. Nadava tu niekdo na niekohoAlebo co si vlastne myslel tym, co si pisal
![]()
![]()
OBJASNI MI TO prosim ta.
Ake cukrovinky? Xenony?Nalepky? alebo tie ledky?
Ale ano, Ty vies, ty jazdis, vsak?
Maco napísal:sranda, ja sa ta spytam co bolo z toho nevyhnutne a coho sa netrebalo chytat kedze si hovoril ze si menil aj veci co si proste mal navyse a nepotrebovali vymenit ale uz si to vymenil, pouzijem jednu metaforu aby si vybral z toho zoznamu tie diely a uz som utociaci parchant a hovado s podtonom hlase. Parada
A ze kto je utocny a kto kam skace