tak vazeni,presiel uz viac ako rok a mam aj nejake news,tak som sa rozhodol najst si cas na mensi update...
co sa tyka prveho vyrocia s mojou trojkou,som nadmieru spokojny a stale mi dokaze vycarovavat ten priblbly usmev na tvari,ked jej trosku viac dupnem

ono je to v podstate tak,ze na kazdu jazdu sa tesim a ked v nom nesedim viac ako 2 dni,prichadzaju na mna abstinencne priznaky...momentalne na odometri svieti nieco okolo 145 500 km co znamena ze som za ten rok a 2 tydne cca najazdil priblizne 39tisc km! co najviac stoji za zmienku je to,ze to boli velmi prijemne mometny a chvile,az na par udalosti,ktore mi tento usmev na par dni,ci tyzdnov zobrali...tieto momenty som opisal uz pred nejakym casom a uz sa k nim nebudem vracat...jedina vec ktora sa pokazila bol uz tiez spominany zamok p.p.dveri...inak len spotrebny material a pravidelne vylepsovanie aby vizualne sedelo mojim predstavam....
toto leto som odjazdil na 19",ktore uz momentalne nie su na aute z dvoch dovodou...ten prvy je ze uz sa dost schladilo a ranne teploty su uz dost nizke,no a na tych zjazdenych gumach to fakt uz nebolo to najlepsie,hlavne po dazdi...no a dalsi dovod je ten,ze proste tento rozmer v kombinacii s nizkym profilom je prilis moc velka strata komfortu a tak isto aj nicenie tak dobreho podvozku...nase cesty su jednoducho neni vhodne na tuto kombinaciu a ja som sa preto z lasky k autu rozhodol pre 18" a to konkretne styling 193M od klubaka Mata s nickom IGLA003,za co mu patri uprimna vdaka za jeho promptnost,ochotu a prikladny pristup pri predaji!kazdemu by som len prial obchodovat s ludmi ako je on!tak ze nove papucky uz odpocivaju v pivnici a na jar ich obalim aj do novych gum v klasickom rozmere 225/40 a 255/35 samozrejme premiovej znacky...skusil som made in indonezia low cost a urcite sa uz nikdy touto cestou nevyberiem....aj ked na sezonu posluzili statocne...
tak ze momentalne jazdim na 17"-V spoke 285,ktore boli na nom original akurat som ponechal podlozky 15/20mm,ktore zostali po 19"kach,ked ze boli len 8J vsetky styri....vzhldadu to urcite pomohlo a viem ze budu pouzite aj pod nove obutie....
pripojim aj nejake foto kolies a zimneho setupu,aby to nebolo len o nudnom citani...