... všetko o BMW ...
LOKI napísal:Slavino - super upravy, potom daj vediet ked ti to chipnu chalani....co sa tyka DPF a vykonu tak tu na klube pisali (citujem ,,Zmerane, narast je zanedbatelny, ledva zmeratelny.,,) ze DPF IN/OUT nema vyznam na vykon motora...tak neviem ci ti to zle vysvetlili alebo ako
Didymus napísal:Pekne, ja som teda DPF nemal od vyroby, ale po zaslepeni EGR som mal tiez lepsi pocit z auta. Hlavne uplne prestalo dymit, co bolo pre mna dost velke pozitivum, lebo esteticky to nevyzera moc dobre. Ak si ho planujes nechat dlhsie, kludne zainvestuj, ak ho ale chces v dohladnej dobe predat, zase to s upravami neprezen, lebo sa bude tazsie predavat a ludia to neocenia.
LOKI napísal:Slavino - super upravy, potom daj vediet ked ti to chipnu chalani....co sa tyka DPF a vykonu tak tu na klube pisali (citujem ,,Zmerane, narast je zanedbatelny, ledva zmeratelny.,,) ze DPF IN/OUT nema vyznam na vykon motora...tak neviem ci ti to zle vysvetlili alebo ako
PeqpeK napísal:chvalim auto, len jedna vec...ako sa ma prevodovka? nebojis sa, ze ju tym chipom pochovas?
rozdiel oproti 30d je aj v prevodovke, v 25d je ZF6HP19, ktora je stavana vraj na max 400Nm
jazdis mesto? ze pozdravujem :)
PeqpeK napísal:rozdiel na vykone motora s DPF off je vtedy, ak bol DPF pred upravou uz pekne plny :)
Didymus napísal:Pekne sa staras, vsetko co auto potrebuje, tak to ma byt. Lebo to co popisujes asi nebol uplne lacny servis...:)