Takze auto sa prezulo a v nedelu sa budu menit podlozky za mensie a auto pojde hore.je tak polozene ze sucham vsade v ba a to uz opatrnejsie sa neda ani ist.vdaka festovi mam chybajuce naduchy na predne brzdy,cez vikend sa bude konzervovat nech zdrae lemy zdrave aj ostanu a treba opravit elektriku nakolko nesvietia spriatocmove svetla...a uz mam v hlave aj napad na dalsiu sezonu.foto comming soon
takze nejake novinky po tom co auto preslo opravou u lakernika (narazniky po zime) tak som ho dal hore,dolu podblatniky, vypucoval a zakonzervoval som lemy pred zimou a samozrejme aj dvihacie body a vsetko co som kde videl a dostal sa tam...moc fotiek nemam nebol cas bolo s tym dost roboty ale snad to pomoze udrzat aspon aky taky stav auta...a istenie jeden zdvihaci bod je slusne hrdzavy ale kzm drzi som to utesnil a zakonzervoval a v lete ak budu volne zdroje dam prevatit... a skoro som zabudol letne rondely predane a na novu sezonu pripravene uz nieco nove...co to sa vsetci dozvedia az ked to bude aktualne
nizsie pojde ale az po zime...teraz to urcite necham takto ako to je...anco zadok moc vyssie nejde viem vyzerat to zle (uplne nahovno ) ale kaslem na to na zimu je to ok komfort posunuty uplne inde kolesa utopene vsetko pojde do podblatnikov a nie na kasnu a tak som to chcel takze som spokojny...na jar to zasa bude o niecom inom nebojte sa