no na pribeh som sa tak povediac vybodol ozaj neni cas tak len nejake novinky.poistka vyplatena,zahrnute bolo zadny naraznik,oterova lista,difuzor,vyrovnanie plechu pod nim kde je rezerva a lakovanie sumu poslem do ss ak je niekto velmi zvedavy
nakolko sa blizi sezona treba zacat nieco robit ako po technickej tak aj dizajnovej stranke...zoznam nejaky je treba predne rameno meyle druhe mam nove,tycky riadenia meyle,tycky stabika meyle predne aj zadne nove predne brzdy pojdu a chcel by som vymenit aj brzdovku a pretesnit servo,vymenit olej aj servo aj motorovy,sviecky,remen,napinak to je asi na predok na zadok toho netreba moc no uvidime ako to pojde predok pojde prvy sice nic nebucha ale chcem to mat tip top jazdne vlastnosti snad trocha upravi hracka co je na fotke dole pod romanom co pisem,prichystane su aj nejake dalsie veci co sa tyka vzhladu a fukcnosti ako r17 bbs,pneu federal 595,volant konecne vymeneny za semisovu corsicu od rixa,rozpera,velke bc ku ktoremu som dostal od festa packu,budem este kupovat shortshift lebo origo je jak autobus a nejake drobnosti k uprave vzhladu do senice by malo a aj bude vsetko hotove a na aute momentalne cakam na nejake rozumne pocasie co sa teplot tyka a moze sa ist nato.zatial sa s autom nic nedeje len umyvam od soli lebo je nonstop biele aj ked nasnezilo dokopy hadam aj 3 cm snehu
](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif)