SurrendeR napísal:presne taaak.. ale samosvor by bol plus.. ked nieje - nevadi, no keby bol, bolo by to plus..
to s driftom som rovnakeho nazoru.. za mokra sa to da v pohode bez nejakeho namahania.. na snehu ani hovorit nemusime, no za sucha je to trapenie niecoho co na to nieje stavane..
na to si odkial prisiel ? alebo aj ostatni, co si to myslia, ze na mokrej ceste das drift s takym autom ? ja som to skusal X krat, este ked som bol bez svoru, a to auto sa spravalo ako nedotacava oktavia, kedze hrabalo iba jedna zadne koleso, a nemohlo sa odtrhnut.. takze netrepte somariny.. a to, ze clovek vystartuje z jednotky na krizovatke bokom, nieje drift.. (ani ja nemam toho nadriftovane tolko, aby som mohol mudrosti rozdavat, ale tak viem, ako sa to auto spravalo pred, a po svore.. )
na snehu je to nieco ine, tam sa dokazu chytit lahko obe kolesa, a potom je to basen, to je jasne ako facka..
auto parada, disky parada, atd
na tej foto, kde su ciary na ceste, to su od teba ? :)
a inak suhlas s masom, a subom :) obcasne vyjasenie sa k tomu proste patri.. navyse ked su na to moznosti :) aspon u mna je to auto pre radost :)
snad toto uz nebude zakliate