Piatok, 4. Januára 2013, 13:51
Caute klubaci,
Tak doprial som si nove auto je to e36 tour ale to asi kazdy vie

je to uz moje 3tie bmw zacalo to cca pred 3ma rokmy ked som potreboval auto a unas v meste som nahodou natrafil na bmw e36 compact 316i spokojnost bola velka nekazove auto len som tankoval a menil olej lenze po 2 rokoch islo na predaj blo mi uz male a chcel som nieco silnejsie prisiel sedan e36 320i konecne 6 valec tam bola tiez spokojnost lenze jedna zima to auto znicila viac nez dost hrdza uz skoro zrala aj mna

tak som zacal pozerat dalsie auto nieco rocnikovo novsie ako som mal povodne som chcel uz nieco ine ako e36 pozeral som aj e46 a e39 ale tak niejak mam este slabost na 36ky prisiel na rad tento touring v mpakete ... par hodin pred silvestrom ked som ani nevedel ake auto bude som si zohnal 17palcove elektrony styling 23 pripajam tiez jednu foto na aute su teraz 16 palcove zimne tak nieco o aute ma nabehane 220 000km je to dovoz z irska casom som zistil ze ten dovoz je najprv z nemecka ze niejaky ir si to doviezol no a slovak kupil od ira zevraj tam mozu jazdit aj z volantom nalavo len musia mat anglicke svetla ktore aj na aute su na slovensku som druhy majitel zatial co som zistil chyby tak su predne svetla z anglickej verzii, deravy vyfuk - KAT - ten sa uz objednal cely novy stredovy diel, povrchova hrdza tam je zrejme na 3 miestach spodok soferovych dveri,kufrove dvere a tusim ze zadny lavy falc inac je veelmi zdrave dalej to je spinac brzdovych svetiel, interier co ma jedinu chybu je deficit na spolujazdcovej sedacke je tam dierka ale zalepena inac nic asi to je tak vsetko auto mam uz od 2.1 a dneska cize 4.1 som si vsimol dym z vyfuku zrejme tesnenie hlavy valcov alebo kruzky kazdopadne auto ide buduci tyzden do servisu a tam sa to prezrie a vsetko potrebne sa vymeni je to rocnik 1998-04-07 vsetko na aute je original popis vybavy je dole farba moja oblubena Cosmosschwarz metallic

-
Prílohy
-

-

- vypis vybavy :)
- Vybava 320i tour.png (70.83 KiB) 37688 zobrazení
-

-

-

-

-

-

-

-

-

Naposledy upravil/-a
matoE36 v Štvrtok, 26. Mája 2016, 06:14, upravené celkom 75 krát.
ex: E36 compact 316i, E36 sedan 320i, E36 320i (323i) tour