... všetko o BMW ...
epiteton aj ten tvoj je pekny kusok tiez som rozmyslal ze kupim toura e46 ale tak asi mam slabost na e36ky ... som fakt rad ze sa paci aspon niekomu lebo zatial kazdy domna pi*oval ze preco prave touring ze to nieje pekne atd atd bla bla bla ale tak nie ze by ma to nesralo ale je to moja volba a som spokojny jazda je v tom velmi slusna dnes po dialnici 150km/h a tu rychlost v tom necitis krasne to drzi na ceste/v zakrutach mozno ze to robia aj tie sirsie kolesa z e60ky rozpera a vsetko dokopy ale Dakujem
epiteton napísal:Mne sa toury pacia viac ako sedany. Preto som rad ze mam to, co mam. Navyse ked sa pozries na klub, je tu vela nadhernych touringov. E36 neviem lebo moc nesledujem ale E46 sa maju cim chvalit na klube napr. svetoznamy fuxo, michaltt, skoki, mathew114, 3llf ma hned napadli a verim ze by sa naslo este vela dalsich.Ludia nech si hovoria co chcu. Mne sa pacia toury. Aj ten moj, aj vela dalsich. A vozenie je uplna mega. Toto je moje prve bmw ale podvozok parada. Zacinal som s nim v zime, a taktiez bez problemov (musim poklopat). To vies ako, kto chce rypnut tak si rypne
matthe napísal:Pekne sa staras, radost pozerat![]()
Ja som z pociatku Touringa nechcel, nepacil sa mi zadok. No ked som kupil prveho, po case som si to auto zamiloval a duplom ked som sa dostal ku fialke...Osobne nedam na Toura dopustit, je to paradne auticko....Touringy su srdcovka, kto ho nemal, nepochopi
epiteton napísal:tie letne disky mas uzasne...staras sa pekne, len ako pozeram, ide do toho cely majland co
matoE36 napísal:som rad ze sa pacia aj ja som z nich mimo :) no a ako pises ide do toho majland nezda sa to ale je to tak a najhorsie su moje nechcene investicie ako napr v piatok cestou domov z BA na vychod na R1 si brzdy povedali ze dost roztriaslo sa cele auto a predne kotuciky sa nam ohli ci take daco asi som ich prebrzdiltak dnes som musel objednat nove komplet predok zadok - 200€ akoze tak ci tak by som ich menil ale pocital som tak cca v lete
zaciatky su tazke potom uz hadam bude ok :) to je tak kupis auto a az potom sa ukaze kazda chyba ktora na aute dovtedy "nebola"
epiteton napísal:ej, veru nepotesi. Ja mam tiez brzdy v dobrom stave (myslim hrubku kotucov aj dosticiek) a jemne mi to trasie. Asi som ich tiez prebrzdil, nwm...aj michaltt pisal te ATE-cka sa mu ohli. Zaciatky? Podla mna sa stale najde nieco![]()
otazka je, dokedy to bude cloveka bavit :)