Pondelok, 13. Mája 2013, 22:51
ja viem nechal som sa ojebat viac nez dost stalo sa dal som zatym velku ciaru a skoncil som snim - opravujem po nom - a ten pribeh zacal niejak takto :. pri zastaveni auta ci uz na stopke, semafore natiahlo kurenie olejovy smrad hovorim si ze zrejme trosku vyliali olej na motor alebo vyfuk vyparuje sa .. bol som menit vyfuk v servise vsimol som si asi 2kvapky oleja na podlahe pozrem hore a olejova vana potecena olejom hovorim si co to je tak som isiel za olejom az som dosiel k tomu deklu vsimol som si odstavajuci dekel (skor tesnenie) hovorim kamosovy skusme dotiahnut sroby co ked ...sroby dotiahnute tak som nevedel preco stade slzil olej tak som skumal dalej pozrel som si aj ine motory na e36 lenze rozdiel bol akurat v tom ze vanosova cast nebola plastova ako moja ale oni mali plechove hovorim ze preco ja nemam tie gumenne tesnenie ... debilna odpoved ... na plastove dekle sa nedavali niejak mi to neslo do hlavy tak som cekol prve foto z toura a tesnenie som tam videl takze mi bolo hned jasne ze debilita z druhej strany bola ista ... couz clovek sa uci na vlastych chybach
ex: E36 compact 316i, E36 sedan 320i, E36 320i (323i) tour