Dnes mi boli odovzdane nalakovane spetaky a listy pod svetla... Tesim sa z toh oako maly ako to dobre vyzera, na druhej strane je vidiet ako nohovno to teraz vyzera okolo tych list ako naraznik, kapota, blatnik

Poriesi sa lakovacka predku a budem spokojny ale to je este daleko

Plus mi kamos hovoril ze planuju coskoro ist cestou vlastnej lakovne takze konecne budem mat znova kvalitneho cloveka na tieto veci...
ale aby to nebolo take jednoduche, samozrejme, to by nebolo ono

Ako sme rozoberali lave svetlo a nahrievali sme ho tak sme asi stlacili jedno usko moc dovbnutra takze uz viem preco mi tam nesedi svetlo, snazil som sa tam hodit tu listu ale cela je tam taka spriecena takze tesim sa na dalsie babranie sa so svetlami
par foto lakovanych veci, je to super lebo listicky pod svetla boli totalne od kamienkov a spetaky boli poskrabana a zaroven uz take matne ze by som to nevedel vylestit k svojej spokojnosti...
Plus spotreba BA-PRG-PRG-BA vid foto, spotrebu 1 som mazal pri vychadzani z BA a spotrebu 2 mam priemernu a mal som predtym 15,3 tak si to takto pekne stiahlo. A po dnesnom dotankovani som zistil ze mi to nakoniec zozralo 60 litrov plynu takze spotreboa spat bola 16,7. Pravdepodobne tym ze som isiel v kuse bez obmedzeni a spomalovaciek.