Takze pridam zas daky update. Ohladne riadenia pojdem asi do risku a kupim len ten klb z tych novsich rocnikov... vsatci svaty pri mne
Ked sa to bude robit tak sa rovno porobia aj silenty motora, prevodovky, silenty na hlavnych prednych ramenach kedze uz su unavene, vymenia sa tycky stabika vpredu a vzadu, uz mam objednane u Martina46 do zadu strongflexy sport do ulozeni stabika, dopredu budem riesit klasicke lebo som si myslel ze ma vyjdu powerflexy do predu tak podobne ako tie strongflexy takze 13e kus a ono ze cca 35e kus aj s dopravou

tak to mozem kaslat ked normalny febi stoji 4eura
Zajtra by mali prist svetla takze sa celkom tesim ze konecne z toho bude auto lebo uz dlhsie pozorujem ze to svietenie stoji za staru.... Ako som mohol dnes odfotit tak takto to vyzera za sera oproti stene, lavy xenon ako tak svieti ale pravy to so svietivostou uz nepobral. Vyzera to u mna asi takto ako tu:
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.443984505713507.1073741842.319087758203183&type=3 a dufam ze vysledok bude rovnaky.
Inac som zohnal motorcek naklapania xenonu lebo pravy je mrtvy tak to rovno zamenim a aj BC packu lebo ta co mam ja pravdepodobne do BCckovala

A aby som nezabudol v sobotu davam auto tepovat takze sa tesim ze budem mat auto a nie kopu hnoja