Tak vidim ze dlho som nic nepridal tak trosku to tu ozivim.... Kde zacat

Auto uz mam dokopy asi mesiac a tyzden cca a nabehal som asi 3300km alebo aj viac. Auto je super len jedina vec co ma sere je to caste tankovanie

zlaty diesel
](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif)
Zatial mame za sebou skoro vsetky pokupne servisy a veci co sa odporuca po kupe vymenit/skontrolovat. Posledna cast je pretesnenie vika ventilov + tesnenia na ich sroby, vymena rozthanej manzety na poloosi, sviecky plus mam objednany z tempusu uz tyzden a pol separator na sani a cakam uz len na to... Ceny maju dobre len ta dodacia lehota.... No suma sumarum ked zaratam aj tieto diely co mam na ceste ma stal pokupny servis okolo tisicky..
Dufam ze sa uz dokopem konecne k vymene toho celneho okna

Tri tyzdne sa snazim napisat objednavku ale nedarilo sa no

Ako som kukal tak mam v podstate klimakomfortne zelene so zelenym pasom a s obidvoma senzormi takze to najvyssie co sa dalo dat tak som zvedavy na tu cenu aj ked mam dobry kontakt na firmu ktora dodava za dobry peniaz pilkington atd..
Dalsia vec co ma stve a pojde na vymenu je riadenie. Je v nom taka divna vola a sere ma to a bere to pocit z riadenia atd. Len rozmyslam ktoru variantu zvolit, kupit cisto nove TRW za 290€ alebo dat zrepasovat moje ZF? Lebo neviem ze ci repas riadenia nie je obmedzeny alebo ako to je... toz babo rad! potom samozrejme by isli nove tycky riadenia komplet a tam ma dalsiu dilemu ci zainvstovat do origo bmw alebo zvolit LMI/Febi..
Musim poriesit niekho kto by mal diagnostiku na LPG elpigaz alebo prinajhorsom zajst do MP Gasu lebo niektore veci su tak na divoko nastavene ze mam pocit ze to zere vela benzinu. Co sa tyka dojazdu, dnes sa mi podarilo spravit 365km na nadrz co je zaital najviac takze sa uz do toho pomaly dostavam

Dufam ze ten posledny servis co budem robit by bol taky dobry a pridal aspon tych 20km k dojazdu
A ceresnicka na zaver, ti ktori ma maju na FB to davno vedia ale uz bol aj prvy crash test za nami

odchadzal som z domu a stal som v rade aut ktore cakali kym niekto vyparkuje, stal som za ignisom asi tak cca 6 metrov a ignis si zrazu zmyslel ze tych 10 metrov mu bude na vyparkovanie malo tak zacala zrazu cuvat, a ja si aktualne rozospaty kedze som vstal pred 10 minutami hovoril, urcite zastane, urcite zastane, nemusim davat spiatocku a ked som zacal trubit a ona sa rozsupovala tak 30 tak do mna supla tak vystupim a ona ze prepacte prepacte ja som si vas nevsimla nastastie nic som tam nemal, trafila ma priamo na SPZ a ani len skrabanec na drziaku ona mala prasknuty naraznik nasadol som a odfujazdil prec
ohladne kolies, kua, za ten cas co sa na to kukam a jazdim na tom sa mi zacali aj tie 18ky pacit a som celkom rozhodnuty asi na 70 percent ze by som si ich dal zreparovat a kupil na ne letne gumy. Nepotrebujem zas nutne R19 a na street body sa hrat nemusim