Som rad ze sa problem s frostovym diffom vyriesil tak rychlo, mojmu pribehu bolo ctou

Inac zostalo mi 0,7l 75W140, 0,45l DEXIII, 0,35l 75W90 takze kto budete potrebovat povedzte, odovzdam.
Dnes som zistil ako sa citi kazdu chvilu Majo(voMacK) na tomto fore

Vyjadris svoj nazor, ten zostane nepochopeny alebo prekruteny a uz je z teba kkt

Ako to zvladas
Teraz k autu

Vymeneny olej filtre, olej je rapidne citit ze hento bol uz blivajz... Neporovnatelne lepsie. Spravila sa kompletna kontrola, podvozok je absolutne pevny pez akejkolvek vole, motor ide super a prevodovka tiez. Umrela mi manzeta na pravej prednej poloosi takze budem musiet vymenit, potom bude treba vymenit tesnenia pod vikom ventilov lebo lava strana mi slzi ale zevraj keby neslzela bolo by to divne

Takze Jaro ked to citas, nezabudni ich doma prosim ta

a aj sviecky treba vymenit. Zas velka vdaka Jozovi (ATC)
Dneska sa stali otrasne interierove ledky minulostou a znova je to pekne zlte
A co by som take nudne napisal, dnes mi dosla aj nova gola sada comu som celkom rad
Mozno ked sa bude Patovi v blizkej buducnosti chciet tak spravime aj video zo zvukom z vyfuku ktory ako sme zistili je origo BMW ale nevieme aky setup kedze znie lepsie
A od pondelku vecera som zas dnes naobed vyjazdil nadrz a uz to je 360km na plnu nadrz takze po vsetkych opravach by to mohlo byt fajn