... všetko o BMW ...
To som aj chcel bit viac obyčajný,ver mi ze za ten čas mi to začalo liezt na nervy zastaneš pred obchodom a čakam priatelku a hladia po mne,zo začiatku to bola hrdost ale potomAj v robote som parkoval predkom k stene za kolegu lebo len každý občumoval a "hladkal" foliu na kapote,proste mi to vadilo:) a čim som starší tim viac sa mo páči original,alebo len fakt detailne upravene auto.Ved detaily tvoria krajší celok :)
MrStan napísal:
Stefo tak ti poviem tvoja kara bola fakt vynimocne brutalne krasna![]()
ale takto podme s pravdou von ani s tymto autom nebudes obycajny
aj tak budu na teba hladiet kdekolvek zastanes....je to proste BMW a k tomu coupe
![]()
Ja mam tiez e46 coupe 2002 PF zo slabsim motorom o obsahu 1995 cm3 v zlatej metalize absolutne origoš stav nebolo na nom na exterieri zatial zlepšovane nič a všade po mne čumia ako keby som šiel na stíhačke cez mesto. Bojim sa to niekde odparkovať kde to nemam na očiach lebo vidim jak si všetci div krky nevýlamu jak sa otáčaju. Takže v skratkenevyhneš sa občumovaniu
![]()
Inak nadherna farba a aj introš je paradny.
mr.68 napísal:
Je to tak aj u mna u nás na slovensku, všetci očumujú...čo nás v podstate aj trošku teší, ale ked som bol v nemecku, stál som na hotelovom parkovisku v Mníchove ráno si idem ku autu a ako tak pozerám tak som si pripadal "trápne" mal som najstaršie a asi aj najošuchanejšie auto na parkovisku a nikto sa ani neobzrel![]()
inak Stefo, ako si zatmavil tie čočky? podla obrázkov tipujem že foliou? akou? tá čo je na zatmavovanie svetiel? vyzerá to brutálne, aj ja s tým chcem niečo spraviť lebo na jednej čočke mám ošuchnutý ten chróm