... všetko o BMW ...
Martin46 napísal:p.s. ku xenonom
Originál výbojky Phillips nesvietia nejak lepšie ako tie cinske. .
matthe napísal:no mne to robi taketo srandy vtedy ak mi uz dochadza lpg, cize tiez sa pripajam ku komentu nadomnou, bude to nieco s tlakom ..mozno mas uz zasrate filtre, ci uz na kvapalnu, alebo plynnu fazu...mne ta krabicka pipa, ked mi dojde palivo a taktiez ked je uz cas vymenit filtre...ale to je asi individualne podla vyrobcu...
Stefo1248 napísal:Dakujem za všetky rady,určite pojdem na Diagnostiku a výmenu filtra ked bude trošku času,od vtedy to nespravilo ale aj tak to musim absolvovat.
Dalej dnes sa dalej kuchal výfuk,prvý dojem super.Od vonku tiež som si to takto predstavoval,je to hlasné,nie tunerské,ale take basovo hlasné :)
čo je ale najhoršie,že v interiery to je už prížiž aj na mna,otázka,znížim hluk v interiery s rezonatorom?prípadne aj dvoma??? :)
ešte nieje výfuk ošetrený ale pojde nan ešte čierna farba do 750°C.
majro napísal:ano, rezonator ti utlmi nejake tie pazvuky a pripadne rezonancie v interieri, a ma aj lepsi efekt, ako len hola rura.. nie sice ehromny, ale nejaky malicky isto :)
Miro528 napísal:
Som velmi zvedavi na vysledny efekt ,tiez presne nad tymto rozmyslam na 2.8i (ale vyhodit iba stred) a vela ludi ma odtoho odhovorilo ze to strati krutak na spodku . Tak daj potom nejake info o ci stupla spotreba a ako sa zmenila charakteristika motora .
Miro528 napísal:Preco si vyberal katy??? Ked tam boli boloto tichsie ?