Stefo1248 napísal:Dakujem pekne,a nemam DSP a hrá to katastrofalne,tlmenie a repro v MDF som si užil s 320d a robil som to 2 týždne non-stop,a už sa mi to nechce absolvovat,vymenim iba repro,nečakam zazraky len nech je to kvalitnejší zvuk

časom potom zadne repro a časom aj zosik kabelaže a Dinavin.Ale to je ešte daleko..

ked vymenis len repro a das to do klasickej ozvucnice bude to len horsie nech tam das co tam das... mam to odskusane na troch e39..
Moja otvorene ozvucnice klasika repro vysledok: hraje to lepsie ako klasicka ozvucnica a volake ground zera 130wrms.
ak som do otvorenej mojej ozvucnice hodil tie groundzera, hlbsie basy, vysky bolo pocut zmenu. Ale, ak si pridal troska viac volume len si pocul hnusny plastovy zvuk a pokusy o bass. Takze opat neuspesne.
otec ma vo svojej morel dotech hybrydy co su kvazi subwoofer repro a hraje to podobne ako moje klasicke a otvorene ozvucnice. Je tam sice pocut lepsie basy ale to je asi tak vsetko. V poslednom pripade hraju cez zosik a kompletne vytlmene dvere.
Vysledok: pokial nehodis zapsom klasicku plastovu ozvucnicu mozes robit co chces, dat tam co chces vysledok bude vzdy na kokot.
Riesenie: spravit inu ,,ozvucnicu" do ktorej uchytis reprak, vytlmit, dat ine radio, natahat nove kable a vsetko cez zosik.
Ako zaciatok vidim vyhodit to trapne radio bude to sice vyzerat ako chce no premna je funkcnost urcite lepsia ako nejaky design interieu. To, ze radio bude horsie chytat mi je sprepacenim u riti jedine co na radiu pocuvam je ranna sou a tym to u mna konci nevie ako u teba ale radio, ozvucnice, repro je zaklad.
hudba v e39 je proste cele zle. Tot moj rocny vyskum a postrehy